Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici. continuă pe Hotnews

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Cele mai bune 50 de trucuri de slabit

Ai declarat razboi kilogramelor in plus, dar parca toate poftele te napadesc si rezultatele se lasa mult asteptate? Nu te da batuta! Sfaturile noastre te vor ajuta sa pacalesti foamea si sa zambesti multumita atunci cand te urci pe cantar.

Cele mai bune trucuri de slabit

Ai declarat razboi kilogramelor in plus, dar parca toate poftele te napadesc si rezultatele se lasa mult asteptate? Nu te da batuta! Sfaturile noastre te vor ajuta sa pacalesti foamea si sa zambesti multumita atunci cand te urci pe cantar.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele mai inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Ultimul Tomb Raider se reinventeaza pentru consolele next-gen [VIDEO]

Tomb Raider: Definitive Edition este numele versiunii de Tomb Raider dedicate consolelor next-gen de la Sony si Microsoft. Cel mai recent joc din seria Tomb Raider a fost lansat anul trecut pentru PC, PS3 si Xbox 360, iar review-urile au fost unele dintre cele mai pozitive. Pentru ca noile console reprezinta un nou segment de utilizatori care au nevoie de jocuri cu o grafica impresionanta, aceeasi dezvoltatori au reinventat un pic jocul de anul trecut intr-un pachet intitulat Tomb Raider [].

Liga I, in TOP 10 mondial al celor mai bune campionate. Ce tari a devansat!.

Liga I a fost inclusa intr-un clasament al celor mai bune campionate de fotbal din lume, ocupand locul 10. Liga I a primit 722,50 de puncte in topul realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFH). Primul esalon al fotbalului romanesc a reusit sa devnaseze campionate considerate mult mai puternice, cum ar fi cele din Ucraina, Turcia, Grecia, Portugalia sau Olanda. In top trei campionate se situeaza Primera Division Spania), Premier League Anglia) si .

Cele mai frumoase interioare - VIDEO Retrspectiva 2013.

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Vezi aici articol + FOTO integral.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )