Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Peste 1.500 de participanti la cel mai asteptat eveniment sportiv din nord-estul tarii. Oamenii alearga pentru doua cauze sociale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Peste 1.500 de participanti la cel mai asteptat eveniment sportiv din nord-estul tarii. Oamenii alearga pentru doua cauze sociale

Pasionatii de miscare iau parte, duminica, la a IV-a editie a Semimaraton Iasi 2018. Startul a fost dat, la ora 9. 30, din fata Palatului Culturii. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 1.500 de participanti la cel mai asteptat eveniment sportiv din nord-estul tarii alearga pentru cauze sociale

Pasionatii de miscare iau parte, duminica, la a IV-a editie a Semimaraton Iasi 2018. Startul a fost dat, la ora 9. 30, din fata Palatului Culturii.

VIDEO Cel mai asteptat eveniment sportiv din nord-estul tarii, la start. Peste 1.500 de oameni alearga pentru doua cauze sociale

Pasionatii de miscare iau parte, duminica, la a IV-a editie a Semimaraton Iasi 2018. Startul a fost dat, la ora 9. 30, din fata Palatului Culturii.

LIVE VIDEO Cel mai mare eveniment de alergare in scop caritabil din Timisoara. Inima orasului a fost pusa in miscare cu multa energie pozitiva si cu bucurie

Cel mai mare eveniment de alergare din Timisoara, in scop caritabil, are loc duminica dimineata. S-a inregistrat o crestere a numarului de participanti cu aproximativ 30 la suta fata de editia de anul trecut.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

Romania si Bulgaria, pe primul loc in UE intr-un clasament ingrijorator: Avem cel mai slab...

Romania si Bulgaria sunt tarile care au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, in 2017, potrivit indicelui European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG),.

Cel mai degradat bulevard din municipiu intra in reabilitare. Investitia depaseste cinci milioane de lei

Unul dintre marile bulevarde din municipiul Hunedoara va intra in reabilitare. A fost semnat contractul ce ce prevede lucrari de peste cinci milioane de lei.

Cel mai dramatic moment de la inmormantarea Ionelei Prodan. Fata cea mica a artistei a suspinat pe umarul surorii sale

Anamaria Prodan si sora ei, Anca, sunt indurereate profund. Langa cavou, in timp ce preotii oficiau slujba de pecetluire a mormantului, Anca a cedat si a plans in hohote, pe umarul surorii ei mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )