Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Pompierii se lupta cu focul de la o fabrica de alimente din Alba Iulia de mai bine de 50 de ore

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pompierii se lupta cu focul de la o fabrica de alimente din Alba Iulia de mai bine de 50 de ore

La mai bine de doua zile de la izbucnirea incendiului, focul ce a cuprins fosta fabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia nu a fost inca stins. Pompierii se lupta in continuare cu focarele care mai exista pe platforma industriala carbonizata, relateaza alba24. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la o fabrica de condimente din Alba Iulia / La 7 ore dupa izbucnire, 100 de pompieri nca mai interveneau la fata locului / Avertizare RO-Alert pentru populatia din zona din cauza fumului dens

Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la o fabrica de condimente din Alba Iulia. Flacarile au cuprins intreaga cladire, iar pompierii au suplimentat fortele, transmite Mediafax. 43 Dupa 7 ore de la izbucnire, 100 de pompieri intervin in continuare pentru stingerea incendiului de la fabrica Solina din Alba Iulia. A fost nevoie de pomparea apei din raul Ampoi, care trece la mica distanta de locul incendiului. Ovidiu Costea, purtatorul de cuvant al ISU Alba, a declarat ca la aceasta ora interventia este inca in derulare si mai exista in interiorul fabricii focare. La fata locului se afla, in total, 100 de pompieri. Acestia au evacuat si 10 camioane aflate in interior, in apropierea rampei de incarcare.

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la o fabrica de condimente din Alba Iulia / Avertizare RO-Alert pentru populatia din zona din cauza fumului dens

Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la o fabrica de condimente din Alba Iulia. Flacarile au cuprins intreaga cladire, iar pompierii au suplimentat fortele, transmite Mediafax. 44 Interventia se face in conditii deosebit de dificile, din cauza degajarii foarte mari de fum si gaze toxice si a buteliilor cu hidrogen, gaz metan si azot din fabrica, a declarat Ovidiu Costea, prim-adjunct ISU Alba, pentru Digi 24. Cand poimpierii au ajuns la fata locului, focul se intindea deja pe cateva mii de metri patrati, fumul era foarte dens, si s-au auzit cateva explozii. La interventie participa circa 70 de pompieri cu 12 autospeciale si 2 autoscari mecanice.

VIDEO Pompierii se lupta de peste 24 de ore cu incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia. Patronii vor sa reconstruiasca hala distrusa de foc

Dupa mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiulkui devastator de la fabrica de condimente din Alba Iulia, focul inca nu a fost stins de pompieri. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

Pompierii continua interventia la fabrica de condimente din Alba Iulia, incendiul nefiind stins nici dupa 14 ore VIDEO

Pompierii continua, sambata seara, interventia la fabrica de condimente din Alba Iulia, dupa mai bine de 14 ore de la izbucnirea focului, pentru ca mai exista inca focare, la fata locului fiind prezente cinci autospeciale.

FOTO VIDEO Imaginile dezolante ale dezastrului de la fabrica de condimente Solina din Alba Iulia. 100 de pompieri lucreaza inca la stingerea incendiului

Un tablou dezolant reprezentat de un munte de table contorsionate, prabusite peste utilaje carbonizate. Aceasta este imaginea dezastrului de la fabrica de condimente Solina din Alba Iulia dupa incendiul devastator izbucint sambata dimineata.

INCENDIUL de la fabrica de condimente din Alba Iulia NU A FOST STINS pe deplin nici dupa 24 de ore! Imagini APOCALIPTICE de la fata locului (VIDEO, FOTO)

Pompierii inca intervin duminica dimineata pentru a stinge incendiul care a izbucnit sambata, lafabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia. Duminica dimineata, la ora.

Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici dupa 24 de ore - VIDEO

Zeci de pompieri intervin si duminica pentru lichidarea incediului izbucnit in dimineata zilei de sambata la cea mai mare fabrica de condimente din Romania, amplasata in Parcul Industrial Alba.

Nutritionistul Mihaela Bilic, despre alimente din care poti rontai fara sa te ingrasi

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune ca exista un tip de alimente din care poti rontai linistit, ca nu te ingrasi si nici nu-ti afecteaza sanatatea. Cu totii stim, rontaiala calmeaza,.

FOTO VIDEO Pompieri din patru judete se lupta cu incendiul devastator de la fabrica Solina din Alba Iulia. Un nou mesaj RO-Alert pentru populatie

La mai bine de trei ore de la izbucirea incendiului la fabrica Solina din Alba Iulia, zeci de pompieri din patru judete se lupta in continuare cu focul. Orasul Alba Iulia si localitatile din jur au fost acoperite cu un nor negru de fum.

VIDEO Cum arata fabrica din Alba Iulia ce arde de o zi si jumatate / Incendiul nu a fost nca lichidat

La o zi si jumatate de la izbucnirea incendiului, focul care a cuprins fosta fabrica de condimente si mixuri alimentare, nu a fost inca stins, scrie Alba 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )