Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Povestea prizonierului nord-coreean care a evadat dintr-un temut lagar doar pentru a manca pui fiert

Adevărul Adevărul,
VIDEO Povestea prizonierului nord-coreean care a evadat dintr-un temut lagar doar pentru a manca pui fiert

Singurul prizonier evadat din Lagarul 14 din Coreea de Nord, cel mai mare din lume, a ajuns in Romania la invitatia elevilor Colegiului National B. Hasdeu din Buzau. in anii de libertate, nord-coreeanul Shin Dong-hyuk si-a propus sa impartaseasca lumii ororile la care sunt supusi cei peste peste 150. 000 de condamnati politici ai dinastiei Kim. Acesta le-a marturisit buzoienilor ca frica de foame i-a dat curajul sa evadeze, in anul 2005. continuă pe Adevărul

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraierii care au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )