Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Premiera pentru protectia animalelor din Capitala: Un bucurestean, amendat cu 2.000 de lei pentru ca si-a neglijat catelul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premiera pentru protectia animalelor din Capitala: Un bucurestean, amendat cu 2.000 de lei pentru ca si-a neglijat catelul

Un bucurestean, stapanul unui metis de caniche, a fost amendat de Politia Locala cu 2. 000 de lei dupa ce, practic, si-a lasat cainele sa moara in chinuri. Este pentru prima data cand a fost sanctionat acest tip de fapta, informeaza Politia Locala. continuă pe Hotnews

Cel mai scump mic dejun: cum a incalcat un hotel din Capitala legislatia GDPR. Amenda nu e de neglijat

Pentru firmele si institutiile din Romania, nimic nu este mai usor decat sa incalci prevederile GDPR. Exista cateva institutii care incearca sa te ajute, dar cele mai multe te taxeaza brusc, iar amenzile nu sunt mici. Totul a pornit de la o lista aparent banala care exista la majortiatea hotelurilor pe perioada micului dejun. Aceea .

Blocaj la medicii de familie si in spitale. Sistemul informatic pentru cardurile pacientilor din Romania a cazut din nou

Probleme la sistemul informatic din Sanatate! Cardurile pacientilor au fost din nou blocate. Ce anunta Casa Nationala de Sanatate despre erorile frecvente pe care le intampina? Sistemul informatic din Sanatate, probleme cu nemiluita Cardurile de sanatate ale pacientilor au fost din nou blocate din cauza erorilor pe care le tot intampina sistemul. Casa Nationala de .

VIDEO Premiera in Capitala: Un cetatean a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca si-a aruncat in strada cainele bolnav

Un bucurestean, stapanul unui metis de caniche, a fost amendat de Politia Locala cu 2. 000 de lei dupa ce, practic, si-a lasat cainele bolnav sa moara in chinuri pe strada. Concret, O. F este vinovat pentru lipsa de ingrijire si atentie fata de cainele sau. Este pentru prima data cand a fost sanctionata o astfel de fapta, informeaza Politia Locala.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halepa a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Ministrul Apelor i-a cerut solutii sefului Romsilva pentru lipsa toaletelor din Padurea Letea

Ministrul apelor si padurilor Ioan Denes i-a cerut directorului general Romsilva, Gheorghe Mihailescu, sa gaseasca in doua saptamani solutii pentru lipsa toaletelor si a cosurilor de gunoi in Padurea Letea, anunta institutia.

ALEGERI PREZIDENTIALE: AEP a lansat site-ul pentru preinregistrarea cetatenilor din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a lansat, ieri, site-ul votstrainatate. ro, o platforma online pe care cetatenii romani din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an se pot preinregistra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )