Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Premiera saptamanii: Salvandu-l pe Mos Craciun. De ce sunt filmele pentru copii in pericol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premiera saptamanii: Salvandu-l pe Mos Craciun. De ce sunt filmele pentru copii in pericol

Personajele comice ale animatiei se lupta sa pastreze traditia Craciunului si sa le aduca celor mici darurile obisnuite, chiar si atunci cand Polul Nord e atacat. Filmul ce debuteaza vineri in cinematografele din tara e o raritate, cand adevarata lupta, cea de la Hollywood, nu se da pentru daruri, ci pentru marile Oscaruri. continuă pe Adevărul

VIDEO Premiera saptamanii: Salvandu-l pe Mos Craciun. De ce sunt in pericol filmele pentru copii, de sarbatori

Personajele comice ale animatiei se lupta sa pastreze traditia Craciunului si sa le aduca celor mici darurile obisnuite, chiar si atunci cand Polul Nord e atacat. Filmul ce debuteaza vineri in cinematografele din tara e o raritate, cand adevarata lupta, cea de la Hollywood, nu se da pentru daruri, ci pentru marile Oscaruri.

VIDEO Google prezinta traseul lui Mos Craciun de azi pana pe 25 decembrie

Cei care cred in Mos Craciun il pot urmari cu autorul aplicatiei Google Santa Tracker, a anuntat astazi gigantul online.

NORAD si Microsoft iti spun unde se afla Mos Craciun in fiecare secunda [+VIDEO]

Daca tot se apropie zilele in care Mos Craciun va pune cadouri sub brad, ar fi si pacat ca niste companii puternice precum Microsoft sa nu faca marketing. Daca nu ma insel, in fiecare an, NORAD North American Erospace Defense Command) urmareste sania lui Mos Craciun cu scopul de a va tine la curent unde se afla in fiecare secunda din ajunul Craciunului. Anul 2013 nu este o exceptie de la regula in a afla unde este Mos Craciun. in [].

Ponta il asteapta pe Mos Basescu de Craciun: Sunt obisnuit sa discut cu persoane mai dificile decat Mos Craciun. Eu astept de la Mos un buget

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe copiii din Mioveni, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca ii va trasmite lui Mos Craciun ca au fost cuminti, precizand ca este obisnuit sa discute cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun. La randul sau, Victor Ponta asteapta de Craciun un buget.

Ponta, catre copiii din Mioveni: Sunt obisnuit sa discut cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seara, unor copii din Mioveni, judetul Arges, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca este obisnuit sa discute cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun, informeaza Mediafax. Seful Executivului a precizat anul acesta asteapta de la Mos Craciun un buget.

Google si Microsoft au pornit pe urmele lui Mos Craciun

Competitia intre gigantii americani ai informaticii si internetului s-a extins in Marele Nord. Google si Microsoft au pornit in acelasi timp pe urmele lui Mos Craciun.

FOTO Bancurile despre bradul-veioza au avut efect. Ploiestenii au brad natural impodobit in centrul orasului si bonus un Mos Craciun

Interminabilele bancuri despre bradul ecologic din centrul Ploiestiului, dar si o mobilizare a opiniei publice, aproape fara precedent in oras, au avut efect. Autoritatile au impodobit si un brad natural. Din pacate, bradul din gazon si-a primit si perechea, un Mos Craciun care aminteste de un spiridus cu mustata si pantofi imensi.

Fabrica lui Mos Craciun se muta la Ploiesti Shopping City. Copiii pot deveni ajutoarele spiridusului sef

Mall-ul Ploiesti Shopping City gazduieste incepand din 5 decembrie Fabrica lui Mos Craciun, unde cei mici au ocazia sa devina ajutoarele spiridusului sef pentru pregatirea cadourilor.

Sillicon Valley atinge Polul Nord: Google si Microsoft au pornit pe urmele lui Mos Craciun

Competitia intre gigantii din Silicon Valley se intinde pana la Polul Nord, astfel ca Google si Microsoft pornesc in acelasi timp pe urmele lui Mos Craciun, informeaza AFP, citat de Mediafax .

Sacul lui Mos Craciun: targ de cadouri la Palatul Copiilor

Palatul National al Copiilor din Bucuresti va gazdui, intre 11 si 15 decembrie, expozitiile de carte si cadouri din cadrul targului Sacul lui Mos Craciun.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )