Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Premierul Dacian Ciolos anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Premierul Dacian Ciolos anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca nu va candida la alegerile parlamentare . continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca nu va candida la alegerile parlamentare .

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la Slatina. Va participa la prezentarea noii investitii a Grupului Pirelli

Premierul Dacian Ciolos se va afla astazi la Slatina, unde, alaturi de vicepresedintele executiv si administrator delegat al Pirelli, Marco Tronchetti Provera, va participa la inaugurarea noii investitii Pirelli.

Reactia lui Mircea Cartarescu, dupa ce Catalina Ponor a refuzat oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare

Gimnasta Catalina Ponor a afirmat, intr-un interviu acordat si publicat vineri de News. ro, ca a refuzat oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunand ca politica este o meserie murdara si nu doreste sa isi arunce numele intr-o astfel de lume.

PNL: Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare

PNL anunta ca Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare si ca in zilele urmatoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai buna.

Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an (VIDEO)

Vasile Blaga nu este singurul lider de seama pe care liberalii il pierd. Astazi si Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna. Am luat decizia de a nu.

VIDEO. Premierul Ciolos ia in considerare prelungirea perioadei pentru sustinerea campaniei de subscriptie publica pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului. Ce precizari a facut avocatul proprietarilor

Premierul Dacian Ciolos a multumit vineri celor peste 100. 000 de romani care au donat in campania pentru achizitionarea operei brancusiene Cumintenia Pamantului si a anuntat ca autoritatile iau in calcul prelungirea perioadei de subscriptie.

Gorghiu: Nu vreau sa se inscrie in PNL Dacian Ciolos, ar avea mult de pierdut

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara ca nu vrea ca premierul Dacian Ciolos sa se inscrie in partidul sau pentru ca ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul pentru ca ar insemna sa-si incalce cuvantul. Nu l-as mai aprecia pe Dacian Ciolos daca ar intra in PNL acum pentru ca ar insemna sa-si calce cuvantul de onoare, a afirmat Gorghiu la Antena 3, preluata de Mediafax.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

Dacian Ciolos, despre cazul politistului Gigina: E firesc ca trebuie sa asculti ordinele sefilor. Dar ordinele sefilor trebuie sa se bazeze pe lege si pe integritate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in fata studentilor din anul I ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, ca nimeni din Romania nu are dreptul sa ii ceara unui subordonat sa faca altceva decat sa respecte legea.

Dacian Ciolos: Suntem interesati de investitii straine majore, dar cautam sa stimulam si dezvoltarea capitalului autohton

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent marti seara la un eveniment aniversar al firmei de audit si consultanta PwC Romania, care a aniversat anul acesta 25 de ani de activitate pe plan local. Cu aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )