Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Mesajele celor care sunt in Piata Victoriei sunt niste mesaje pe care eu personal nu le inteleg, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban, intrebat despre protestatarii care s-au strans pentru a treia zi in Piata Victoriei. Virusul exista, reprezinta un pericol pentru viata si sanatatea cetatenilor romani. Faptul ca sunt decese care sunt cauzate de virus arata ca exista o ameninntare reala la adresa oricarui cetatean roman care poate sa se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele si declaratiile mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. , a spus acesta. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nu inteleg mesajele protestatarilor din Piata Victoriei!

Ludovic Orban a fost intrebat, duminica seara, despre protestele din ultimele seri dn Piata Victorie.

ORBAN: Nu inteleg mesajele celor din Piata Victoriei, sunt tematici fara legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu intelege mesajele celor care au iesit sa protesteze in Piata Victoriei, precizand ca acestea fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national.

CTP, critici dure la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Nu o sa-i numesc prosti, ci inteligenti asimptomatici. isi bat joc de morti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a criticat vineri, la Digi 24, pe protestatarii din Piata Victoriei in contextul primei zile a starii de alerta. Acesta i-a catalogat pe acestia ca fiind prosti, precizand ca isi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale in aceste doua luni, precum si ca isi bat joc de morti.

Premierul Orban, in vizita la companii si obiective din Alba: uzina de armament din Cugir, fabrica Mercedes din Sebes si santierul autostrazii A10

Premierul Ludovic Orban va fi prezent vineri, 15 mai 2020, alaturi de alti membri ai Guvernului, in judetul Alba, intr-o vizita de lucru.

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

VASILE STEFANESCU, COTAR: De cand a plecat Badea, haosul din piata de asigurari este tot mai mare

Haosul din piata de asigurari si reasigurari este din ce in ce mai mare de cand a plecat Leonardo Badea din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), ne-a declarat ieri Vasile Stefanescu, presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR).

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

VIDEO Orban, despre redeschiderea teraselor: Usor-usor revenim la normalitate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, intr-o conferinta de presa ulterioara vizitei facute in Sebes la una dintre fabricile care apartin de Daimler, cand si in ce conditii ar putea fi deschise terasele.

VIDEO Ludovic Orban i-a taiat elanul unui ministru care se lauda in sedinta de Guvern. Pastrati-va explicatiile!

In sedinta de Guvern, premierul Ludovic Orban l-a intrerupt pe ministrul Mediului, Costel Alexe, care incepuse un potop de laude despre lupta sa cu taierile ilegale de padure. De fapt, Alexe prezenta un proiect lansat abia in consultare publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )