Libnet.ro
UNICEF

18:46

ORBAN: Nu inteleg mesajele celor din Piata Victoriei, sunt tematici fara legatura cu interesul national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Nu inteleg mesajele celor din Piata Victoriei, sunt tematici fara legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu intelege mesajele celor care au iesit sa protesteze in Piata Victoriei, precizand ca acestea fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Mesajele celor care sunt in Piata Victoriei sunt niste mesaje pe care eu personal nu le inteleg, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban, intrebat despre protestatarii care s-au strans pentru a treia zi in Piata Victoriei. Virusul exista, reprezinta un pericol pentru viata si sanatatea cetatenilor romani. Faptul ca sunt decese care sunt cauzate de virus arata ca exista o ameninntare reala la adresa oricarui cetatean roman care poate sa se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele si declaratiile mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. , a spus acesta.

Ludovic Orban: Nu inteleg mesajele protestatarilor din Piata Victoriei!

Ludovic Orban a fost intrebat, duminica seara, despre protestele din ultimele seri dn Piata Victorie.

CTP, despre protestatarii din Piata Victoriei: Sunt inteligenti asimptomatici. isi bat joc de medici, de bolnavi, de morti

Oamenii care au protestat in Piata Victoriei in prima zi a starii de alerta sunt inteligenti asimptomatici, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus,referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista.

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

CTP, critici dure la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Nu o sa-i numesc prosti, ci inteligenti asimptomatici. isi bat joc de morti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a criticat vineri, la Digi 24, pe protestatarii din Piata Victoriei in contextul primei zile a starii de alerta. Acesta i-a catalogat pe acestia ca fiind prosti, precizand ca isi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale in aceste doua luni, precum si ca isi bat joc de morti.

Gabriela Firea, despre protestul din Piata Victoriei:Am facut cu totii sacrificii. Se pare ca eforturile sunt zadarnicite

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologilor sunt ignorate, dupa ce mai multe persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta.

Raed Arafat critica protestul din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, a declarat .

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

Protest in Piata Victoriei: O noua zi, putine persoane

Cateva zeci de persoane s-au adunat sambata in Piata Victoriei pentru a doua zi de protest. Participantii sunt cam aceiasi care au fost si cu o zi in urma: antivaccinisti si persoane promovate de propaganda rusa. in piata s-a dus si Viorel Catarama, care in urma cu cateva zile s-a imbratisat cu mai multi oameni, straduindu-se sa se infecteze cu coronavirus. Vineri seara au fost circa 200-300 de persoane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )