Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Premierul Tudose: Atat timp cat mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Tudose: Atat timp cat mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni intr-o conferinta de presa la Ministerul Transporturilor demararea proiectului pentru construirea unui pod peste Dunare, la Braila. Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a spus in scurta sa alocutiune ca atat timp cat mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb:PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a cerut si ea, la fel ca Gabriela Firea si alti lideri ai partidului, convocarea cat mai urgenta a Comitetului Executiv National al formatiunii, Plumb spunand ca este nevoie sa se transeze lucrurile.

Patru ani de la tragedia din Apuseni: Familia studentei Aura Ion, apel disperat catre premierul Tudose (VIDEO)

Apel disperat al familiei Aurei Ion catre premierul Mihai Tudose! Parintii tinerei au facut publica o scrisoare trimisa catre seful Guvernului pentru a grabi raspunsurile in privinta anchetei. Se.

SURSE Premierul Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis plece din fruntea Guvernului daca PSD ii retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Tudose nu doreste sa repete experienta lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea n-ar avea insa certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va numi premier tot de la PSD daca Tudose va demisiona, avand in vedere ca ar fi al doilea guvern PSD esuat intr-un an.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Ungurii sterg pe jos cu premierul Tudose: A amenintat maghiarii cu executia/ Declaratii ce amintesc de cele mai intunecate si barbare perioade ale secolului XX

Ministrul de Externe maghiar, Peter Szijjarto, a condamnat in termeni extrem de radicali declaratii premierului Mihai Tudose privind cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc si arborarea steagurilor.

Premierul Tudose a demonstrat ca cetatenii acestei tari vor sa fie condusi de un lider care le intelege problemele

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, spune, pe Facebook, ca se asteapta ca in CExN al PSD social-democratii sa discute mai mult despre modalitatile prin care acest guvern sa functioneze si mai bine decat a functionat pana in prezent.

Premierul Tudose, DECIZIE bomba de ULTIMA ORA! Vom da ...

Premierul Mihai Tudose, Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, si alti membri ai Guvernului au participat, luni, la semnarea proiectului ce prevede constructia unui pod peste Dunare, de la Braila. E o.

Premierul Tudose iese public in conferinta de presa cu ministrul transporturilor, cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD. Tema: semnarea contractului pentru podul peste Dunare de la Braila

Premierul Mihai Tudose va face declaratii, impreuna cu Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la ora 14. Conferinta comuna va avea loc la Ministerul Transporturilor si va viza semnarea contractului pentru proiectarea si constructia Podului rutier peste Dunare de la Braila. Aceasta iesire publica are loc cu doua ore inaintea sedintei decisive a PSD.

Anunt BOMBA! Firea s-a inteles cu premierul Tudose: Am primit ASIGURARI...

Veste importanta pentru locuitorii Capitalei. Primarul general Gabriela Firea sustine ca a primit asigurari de la premierul Mihai Tudose ca Municipalitatea va primi un teren ce apartine Societatii.

Kelemen Hunor: Astept scuze de la premierul Tudose, sunt socat

Premierul Mihai Tudose trebuie sa isi retraga declaratia privind autonomia Tinutului Secuiesc, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care se declara socat si asteapta scuze de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )