Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

Premierul Victor Ponta: Sa adoptam un act normativ privind bunurile confiscate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat intentia in sedinta de Guvern de miercuri, de a adopta un act normativ privind bunurile confiscate, informeaza B1 TV. Ma bucur foarte mult de investitiile straine directe.

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig. SRI confirma intalnirea

40 - Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la.

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca discutia face parte din colaborarea institutionala dintre Guvern si.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Premierul Victor Ponta este asteptat sambata, la Zalau, la inaugurarea unei universitati private

Victor Ponta va participa sambata, 18 aprilie, la inaugurarea TenarisUniversity, construita la Zalau de compania multinationala Tenaris. Valoarea investitiei este estimata la 14 milioane de dolari.

UPDATE SRI confirma intalnirea directorului Eduard Hellvig cu premierul Victor Ponta si mentioneaza ca Sebastian Ghita nu a participat

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la intalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita.

Victor Ponta: Am vazut controale si masuri luate de Consiliul Concurentei. Va felicit pentru sanctionarea practicilor ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la bilantul Consiliului Concurentei, ca se bucura ca institutia nu a mers pe o cale militieneasca in actiunile sale, precum au facut alte institutii din Romania. Acesta.

VIDEO Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, potrivit Mediafax. Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala - parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )