Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Premierul Victor Ponta refuza sa ofere un raspuns clar, intrebat daca taxele si impozitele vor creste in 2015

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Victor Ponta refuza sa ofere un raspuns clar, intrebat daca taxele si impozitele vor creste in 2015

Premierul Victor Ponta a refuzat sa ofere un raspuns clar in momentul in care a fost intrebat de un ziarist daca vor creste taxele si impozitele in 2015, dupa ce Rares Bogdan a prezentat joi seara, la Realitatea TV, un document exploziv prin care Ministerul Finantelor ar urma sa majoreze taxele incepand de anul viitor. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta vine joi la Sibiu

Premierul Victor Ponta, principalul favorit in cursa pentru alegeri prezidentiale 2014, va face joi o vizita in judetul Sibiu.

Politic Show: Premierul Victor Ponta: Iohannis si Basescu s-au intalnit, mari se vorbira si se sfatuira, ca sa ma omoare; Monica Macovei: Iau in calcul infiintarea unui partid dupa alegerile prezidentiale; Cand va putea fi arestat Hrebenciuc?

Stenogramele durerii din PSD. Vanghelie: Nu mai suport sa fiu urmarit de Ghita. Dragnea: Daca nu iese presedinte Ponta, sigur nu vom mai fi aici. Vedete in propriile clipuri de campanie: de la presedintele Marii Uniri la Opreste jaful cu cearsaful!. Campania electorala a scos la iveala, dincolo.

VIDEO. Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

VIDEO Victor Ponta: Particip la orice dezbatere la care sunt toti cei 14 candidati. Pentru turul 2, propun dezbateri pe 4 teme: politica externa, securitate nationala, economie si sistem constitutional

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, invitat la B1TV, ca este dispus sa participe inaintea primului tur de scrutin la o dezbatere la care sa fie prezenti toti cei 14 candidati, precizand ca va comunica acest lucru si Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alaturi de primii sase candidati la prezidentiale, asa cum sunt clasati in sondajele de opinie.

VIDEO Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepresedintele american Joe Biden despre Parteneriatul strategic Romania - SUA

Premierul Victor Ponta a avut, marti, o convorbire telefonica cu vice-presedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, initiativa apartinandu-i oficialului american, informeaza miercuri Guvernul Romaniei intr-un comunicat. Cei doi inalti oficiali au discutat despre modalitatile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata in comunicat.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

Alegeri prezidentiale 2014.Victor Ponta, la B1 TV:Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta va participa in aceasta seara, de la ora 20. 00, la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde va discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

Victor Ponta, la B1 TV: Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

Victor Ponta: Tinta pentru primul tur este obtinerea a 37,5% din voturi, cat e potentialul aliantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, vineri, in emisiunea Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca tinta pentru primul tur al alegerile prezidentiale consta in obtinerea a 37,5% din.

Victor Ponta: Particip la orice dezbatere la care sunt toti cei 14 candidati. Pentru turul 2, propun dezbateri pe 4 teme: politica externa, securitate nationala, economie si sistem constitutional

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, invitat la B1TV, ca este dispus sa participe inaintea primului tur de scrutin la o dezbatere la care sa fie prezenti toti cei 14 candidati, precizand ca va comunica acest lucru si Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alaturi de primii sase candidati la prezidentiale, asa cum sunt clasati in sondajele de opinie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )