Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc joi in Muntii Giumalau, in partea de Vest a masivului Rarau-Giumalau, momentul fiind filmat si postat pe Facebook, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Prima ninsoare din acest sezon din Romania. Locul unde a nins pentru prima data in aceasta toamna- VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau, in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau. La doar cativa kilometri de Vatra Dornei, iarna s-a instalat deja. Temperatura a scazut atat.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon: minus 4,2 grade Celsius, la Joseni. La Miercurea Ciuc au fost minus 3,9 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon s-a inregistrat joi dimineata, la Joseni, unde mercurul termometrelor a aratat minus 4,2 grade Celsiu. Valori negative au fost consemnate si in alte localitati ale judetului Harghita.

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei .

Procuratura neaga ca a fost retinut directorul agentiei de stiri Sputnik Moldova, insa confirma ca au avut loc perchezitii la domiciliul acestuia

Procuratura Generala a respins informatia aparuta in presa precum ca directorul agentiei de stiri Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, a fost retinut. Totusi, Procuratura a confirmat faptul ca acesta este cercetat penal in dosarul fraudelor bancare si ca la domiciliul lui au loc perchezitii marti, 17 septembrie.

Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Echipa Universitatea Craiova a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 3-2, vineri seara, intr-un meci din deschiderea etapei a 10-a in Liga 1.

Industria auto, incotro? Salariile din acest sector sunt la jumatate fata cele din tarile care platesc bine

Salariul mediu net din industria auto din Romania este de 650 de euro, la jumatate fata de tara din regiune cu cele mai mari salarii, dar peste tari precum Bulgaria si Serbia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )