Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Prima zi a premierului Citu la Bruxelles: intalniri cu presedintele Parlamentului European si Dacian Ciolos

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima zi a premierului Citu la Bruxelles: intalniri cu presedintele Parlamentului European si Dacian Ciolos

Premierul Florin Citu a avut o intrevedere joi la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza la institutiile europene in perioada 11-12 februarie 2021. continuă pe Hotnews

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

Florin Citu, vizita oficiala la Bruxelles. intrevedere cu presedintele Parlamentului European si liderii grupurilor politice

Prim-ministrul Florin Citu, aflat la Bruxelles, unde are programate mai multe intalniri cu oficiali europeni a subliniat importanta unei cooperari stranse la nivel european in vederea gestionarii, in continuare, a pandemiei si a consecintelor acesteia, evidentiind importanta succesului campaniilor de vaccinare din statele membre.

intalnire la nivel inalt. Florin Citu s-a intalnit cu presedintele Parlamentului European

Prim-ministrul Florin Citu a avut astazi, 11 februarie, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele .

Ciolacu, mesaj dur la adresa premierului: Citu, esti un mincinos! Sunteti de un an jumate la guvernare si tot ce faceti este sa schelalaiti ca PSD e de vina!

Marcel Ciolacu l-a facut mincinos pe Florin Citu, dupa ce premierul a declarat ca pensiile nu vor creste in 2021. Liderul PSD a transmis ca atat premierul, cat si coalitia aflata la putere, au votat in decembrie programul de guvernare care prevedea cresterea pensiilor in acest an. N-ai bani?! Nu mai furati. Nu mai angajati cohorte de chelnerite si miss-uri la stat! a transmis social-democratul.

Competentii din PNL: ce candidati-problema propun liberalii premierului Citu

Liderii liberali din teritoriu au strecurat pe listele cu propuneri pentru functii guvernamentale si persoane cu pete in CV-ul lor, cu toate ca premierul Florin Citu i-a avertizat ca nu va accepta traseisti sau politicieni cu un parcurs profesional controversat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )