Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit la un post local de televiziune despre depopularea satului romanesc, care este decimat, iar in acest context s-a referit la romanii care au plecat la munca in strainatate. El a afirmat ca multe dintre fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, in timp ce baietii, care in cel mai bun caz au 8 clase, muncesc pe te miri ce si sunt transformati in sclavi. continuă pe Hotnews

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, afirmatii revoltatoare despre romanii din strainatate: Fetele au ajuns sa se prostitueze, iar baietii muncesc ca sclavii

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a spus pentru uin post de televiziune local ca satul romanesc s-a decimat din cauza tinereilor care pleaca in strainatate. Acesta a mai spus ca multe dintre tinerele.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie.

Declaratie controversata a primarului Iasiului despre tinerii plecati in strainatate

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca fetele tinere din mediul rural s-au dus in strainatate .

O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca in mai multe zone din aceasta tara exista riscul unor incendii de vegetatie pe fondul temperaturilor ridicate si a.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre incendiile din Amazon

Padurea tropicala Amazon arde in prezent intr-un ritm alarmant, iar incendiile din zona par a fi mai amenintatoare ca niciodata. Viteza cu care padurea tropicala arde acum este una record.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )