Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Primele declaratii ale tinerei talharite la Alba Iulia: Ma tineam de cap si ma clatinam

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primele declaratii ale tinerei talharite la Alba Iulia: Ma tineam de cap si ma clatinam

Tanara atacata sambata la Alba Iulia, in casa scarii unui bloc din oras, a iesit joi din spital, dupa cinci zile de la momentul la care a ajuns la serviciul de Urgente. Denisa se simte bine si isi aminteste cateva secvente din ceea ce s-a intamplat sambata. continuă pe Adevărul

VIDEO Reactie emotionanta a tatalui tinerei talharite la Alba Iulia: Cei care l-au eliberat pe nenorocitul asta sunt la fel de vinovati

Tatal tinerei de 20 de ani talharita cu salbaticie intr-o scara de bloc din Alba Iulia afirma ca vinovati de cele intamplate sunt si cei din conducerea Guvernului si a Parlamentului care au decis ca astfel de indivizi trebuie eliberati inainte de termen.

Primele declaratii ale lui Florin Busuioc dupa infarctul suferit! Si-a amintit tot ce s-a intamplat in acea zi

Florin Busuioc a facut primele declaratii dupa ce a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani. Prezentatorul meteo isi aminteste tot ce s-a petrecut la Craiova, momentul cand s-a prabusit di.

Tatal tinerei talharite la Alba Iulia: Cei care l-au eliberat pe nenorocitul asta sunt la fel de vinovati! in ce tara traim ca sa eliberezi infractorii?

Grigore Sava, tatal tinerei din Alba Iulia batuta crunt si jefuita in scara unui bloc de catre un recidivist, considera ca la fel de vinovati pentru aceasta fapta sunt si cei care au permis ca acest individ.

VIDEO Imagini cu momentul n care un barbat din Alba Iulia a dobort cu pumnul o tnara n scara unui bloc / Principalul suspect, un recidivist condamnat pentru tlharie si tentativa de viol si eliberat recent

Barbatul care ar fi lovit o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia a fost eliberat recent din inchisoare, dupa ce fusese condamnat pentru talharie si tentativa de viol, scrie presa locala, care prezinta si imagini cu momentul atacului surprinse de camerele de luat vedere. Recidivistul retinut de politie sustine insa ca este nevinovat.

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recedivist eliberat recent in baza legii privind recursul compensatoriu

B[rbatul care a atacat cu brutalitate o tanara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Aiud in urma cu circa doua luni.

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent in baza legii privind recursul compensatoriu. A mai fost condamnat pentru talharie si viol

Barbatul care a atacat cu brutalitate o tanara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Aiud in urma cu circa doua luni.

Marturisirea tatalui tinerei jefuita in Alba Iulia: Nenorociti dintr-astia care sunt eliberati asa degeaba

Tatal tinerei de 20 de ani talharita cu salbaticie intr-o scara de bloc din Alba Iulia a facut o marturisire emotionanta despre evenimentele de atunci. Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei.

Marturisire emotionanta a tatalui tinerei jefuita in Alba Iulia

Tatal tinerei de 20 de ani talharita cu salbaticie intr-o scara de bloc din Alba Iulia a facut o marturisire emotionanta despre evenimentele de atunci. Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei.

FOTO VIDEO Cariera infractionala a recidivistului din Alba Iulia care a atacat cu brutalitate o tanara. A fost eliberat conditionat in 15 septembrie

Barbatul din Alba Iulia surprins de o camera de luat vederi in timp ce lovea cu bestialitate o tanara de 20 de ani intr-o scara de bloc este un individ deosebit de periculos. in trecut a fost condamnat, in total, la peste 11 ani de inchisoare.

FOTO VIDEO Jandarmii maratonisti care vor sa ajunga la Alba Iulia pe 1 Decembrie au poposit si la Focsani. Ce traseu vor parcurge pana in capitala Marii Uniri

Jandarmii au plecat din Focsani spre Alba iulia, luni dimineata, de la sediul Brigazii 282 Mecanizata Unirea Principatelor Focsani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )