Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Primele imagini cu romanul rapit in Libia, in luna iulie. MAE verifica inregistrarea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primele imagini cu romanul rapit in Libia, in luna iulie. MAE verifica inregistrarea

Ministerul Afacerilor Externe transmite, luni, ca celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit, la jumatatea lunii iulie, in Libia, verifica daca materialul video care face referire la acesta este autentic. continuă pe Adevărul

Primele imagini cu romanul rapit in Libia. Reactia MAE (VIDEO)

Romanul care a fost rapit in Libia, in luna iulie, apare intr-o inregistrare difuzata pe Internet. Ministerul de Externe a transmis ca verifica autenticitatea imaginilor. Romanul apare alaturi de un.

Primele imaginicu romanul rapit in Libia. MAE verifica autenticitatea materialului - VIDEO

Ministerul Afacerilor Externe transmite, luni, ca celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit, la jumatatea lunii iulie, in Libia, verifica daca materialul video care face referire la.

Primele IMAGINI de la NUNTA lui Dragnea Jr.: Cum a aparut TATA SOCRU la cununia civila (FOTO)

Jurnalistii de la stiripesurse. ro au publicat primele imagini de la cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea. in aceste imagini pe langa proaspetii miri apare si Liviu Dragnea alaturi de iubita sa, Irina.

Primele imagini cu interiorul Palatului Episcopal, dupa incendiul de sambata

Institutia Prefectului Bihor a postat luni, pe pagina proprie de Facebook, primele imagini din interiorul Palatului Episcopal, de dupa incendiul din seara zilei de 25 august 2018. in prezent, cladirea.

Game of Thrones. HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon al serialului

HBO a prezentat, duminica seara, dupa finalul serialului Obiecte ascutite/ Sharp Objects, productiile care vor avea premiera toamna aceasta si anul viitor, iar intre ele, primele imagini din ultimul sezon al.

Primele imagini de la petrecerea de de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel.

Primele imagini de la petrecerea de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )