Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO. Protest in fata BNR din cauza cresterii francului elvetian

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Protest in fata BNR din cauza cresterii francului elvetian

Aproximativ 30 de persoane protesteaza, joi seara, in fata Bancii Nationale a Romaniei BNR) din cauza cresterii francului elvetian. continuă pe România Liberă

Protest in fata BNR din cauza cresterii francului elvetian

Aproximativ 30 de persoane protesteaza, joi seara, in fata Bancii Nationale a Romaniei BNR) din cauza cresterii francului elvetian.

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata terorismului din cauza APARTENENTEI la UE

Presedintele Frontului National, Marine Le Pen, sustine ca ceea ce s-a intamplat la Paris saptamana trecuta a fost posibil din cauza faptului ca Franta este membru al Uniunii Europene si astfel controlul la frontiere nu mai exista. Daca am fi avut frontiere nationale, am fi oprit probabil la frontiera nationala multi dintre cei care s-au intors pe teritoriul francez dupa ce au plecat sa lupte in Siria sau sa se antreneze in Yemen, asa cum a fost cazul unuia dintre teroristii fundamentalisti ucisi in ultimele zile, a adaugat Le Pen, referindu-se la Said Kouachi, unul dintre cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo.

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata terorismului din cauza apartenentei la UE

Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana, in special pentru ca nu poate isi poate asigura ea insasi controlul frontierelor sale, a afirmat.

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana

Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana, a afirmat marti presedintele Frontului National, Marine Le Pen, potrivit AFP. in fata.

Sibiu: Accident in lant pe DN1 din cauza poleiului

Zece autoturisme au fost implicate intr-un accident in lant in judetul Sibiu pe DN 1, din cauza poleiului.

Aeroportul Bacau este inchis din cauza cetii

Aeroportul International George Enescu din judetul Bacau este neoperational, joi dimineata, din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Metrourile nu mai opresc in statia Tineretului, unde este fum din cauza unei defectiuni electrice

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu mai opresc in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, relateaza Mediafax. Statia Tineretului a fost inchisa.

Defectiune la statia de metrou Tineretului: A fost degajat fum din cauza unei defectiuni electrice

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu au mai oprit miercuri seara in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, relateaza Mediafax. Statia Tineretului a.

Metrourile nu mai opresc in statia Tineretului, unde este fum din cauza unei defectiuni electrice

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu mai opresc in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, problema urmand a fi solutionata in aproximativ 15 minute, potrivit reprezentantilor Metrorex, citati de Mediafax.

Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa. Circulatia pe magistrala Berceni - Pipera, ingreunata din cauza fumului provocat de o defectiune la sistemul electric

Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa, dupa ce, din cauza fumului degajat din tunel unde s-a produs o defectiune la sistemul electric, trenurile nu au mai oprit in aceasta statie, potrivit reprezentantilor Metrorex, citati de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )