Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Protest tacut in fata PSD Sibiu pentru stoparea legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest tacut in fata PSD Sibiu pentru stoparea legilor justitiei

Cateva zeci de sibieni au iesit luni la ora 12. 00 la un protest tacut in fata sediului PSD Sibiu, anunta Turnul Sfatului si comunitatea facebook Va vedem din Sibiu. Protestatarii s-au strans in urma unui indemn al comunitatii online pentru un protest tacut fata de adoptarea netransparenta in Parlament a legislatiei care afecteaza independenta magistratilor si lupta anticoruptie. continuă pe Hotnews

Alianta PSD-PNL impotriva Guvernului pentru stoparea revolutiei fiscale: Nu excludem nicio forma de protest

Multi primari din Romania s-au plans ca reducerea cotei de impozitare de la 16 la 10% loveste puternic in bugetele locale, care pierd sume importante de bani. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat ca orasul pe care-l conduce va pierde peste 30 de milioane de euro in urma revolutiei fiscale. Robu PNL) a anuntat ca a discutat primarul Iasiului, Mihai Chirica PSD), pentru a contesta modificarile legsilative pe un front comun.

ADTI si APTTI vor protesta pentru stoparea activitatilor ilegale de transport de pasageri neautorizat

Un numar de 5000 de transportatori, membri ai Asociatiei Pentru Drepturile Taximetristilor Independenti ADTI) si ai Asociatiei Profesionale a Transportatorilor in Regim de Taxi si inchiriere APTTI) vor participa in perioada 17-18 ianuarie 2018 la un protest organizat de APTTI si ADTI, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

VIDEO Protest anti-coruptie la Cluj: mii de oameni in strada

Cateva mii de clujeni s-au strans duminica seara in centrul orasului pentru a protesta impotriva modificarii netransparente a legilor Justitiei de coalitia PSD-UDMR-ALDE. Oamenii s-au strans in centrul orasului dupa ce pe Facebook a fost creat evenimentul Suntem toti in aceeasi oala - Toti pentru justitie!.

VIDEO Protest in Iasi: Tariceanu si Dragnea / Ne-au vandut la Rusia!

Cateva sute de ieseni au iesit duminica seara in centrul capitalei moldave pe un frig patrunzator pentru a protestat impotriva modificarii legilor Justitiei. Ei s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, unde striga sloganuri anti-PSD si pro-Justitie. Ora 19. 30: Peste o mie de ieseni s-au strans in Piata Unirii.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )