Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Protest tacut sincron in fata sediilor PSD din Sibiu si Cluj-Napoca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest tacut sincron in fata sediilor PSD din Sibiu si Cluj-Napoca

Un protest tacut sincron a avut loc, sambata la pranz, in fata sediilor PSD din Sibiu si Cluj-Napoca, in ambele orase participand cateva zeci de persoane. Si la Iasi au iesit cateva persoane pentru a sustine cele doua orase mai sus mentionate. continuă pe Hotnews

Protest tacut sincron la Sibiu si Cluj-Napoca: Oamenii s-au adunat in fata sediilor PSD din cele doua orase(VIDEO)

Cateva zeci de persoane au participat sambata la un protest tacut, care a avut loc simultan, in fata sediilor PSD din Sibiu si Cluj Napoca. Evenimentul, anuntat pe Facebook, a fost denumit Ne-)am.

VIDEO Protest in tacere la Cluj si la Sibiu, in fata sediilor PSD: Curaj DNA! Vino si ii ia

Protestul tacut organizat de miscarea Va vedem din Sibiu a ajuns si la Cluj-Napoca. Cateva zeci de clujeni si de sibieni au protestat, sambata, in acelasi timp, in fata sediilor PSD din cele doua orase.

VIDEO Protest la o fabrica din Maramures. Sute de angajati au primit salarii reduse, dupa ce angajatorul nu a majorat brutul decat pentru salariul minim pe economie (Digi 24)

Cateva zeci de angajati ai Weidmuller din Tautii Magheraus, in judetul Maramures, au protestat miercuri seara si joi dimineata, dupa ce oamenii au constatat o scadere a salariilor cu peste 22%, in urma trecerii contributiilor de la angajator la angajat, scrie Digi 24.

Anuntul lui Liviu Dragnea i-a luat prin surprindere pe liderii PSD din teritoriu: Cum au reactionat acestia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat organizarea unui Congres in luna martie in care va avea un vot si privind ramanerea sa in fruntea partidului. Acest anunt a fost facut pe scarile de la intrarea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )