Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Sute de oameni protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului din Viena, fata de taierea padurilor din Romania. Organizatorii au marsaluit pe strazile capitalei Austriei cu mesajul Save Romanian Primary Forest. Ei spun ca o serie de firme austriece toaca anual milioane de arbori din Romania si ar trebui responsabilizate. continuă pe Hotnews

VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Sute de oameni protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului din Viena, fata de taierea padurilor din Romania. Organizatorii au marsaluit pe strazile capitalei Austriei cu mesajul Save Romanian Primary Forest. Ei spun ca o serie de firme austriece toaca anual milioane de arbori din Romania si ar trebui responsabilizate.

Protest de amploare la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Sute de oameni, in fata Ministerului Mediului din capitala Austriei(VIDEO)

Protest de amploare in fata Ministerului Mediului din Capitala Austriei fata de taierea padurilor din Romania. Sute de oameni s-au adunat, vineri, in fata sediului Ministerului din Viena in cadrul.

Protest in fata Ministerului Mediului din Viena! Sute de oamenii au iesit in strada pentru a protesta fata de taierea padurilor din Romania

Salvarea padurilor din Romania a fost motivul principal al organizarii unui protest in capitala austriaca. Sute de persoane au protestat vineri in fata Ministerului Mediului din Viena fata de taierea.

Protest in fata Ministerului Mediului din Viena! Sute de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de taierea padurilor din Romania

Salvarea padurilor din Romania a fost motivul principal al organizarii unui protest in capitala austriaca. Sute de persoane au protestat vineri in fata Ministerului Mediului din Viena fata de taierea.

Mii de oameni au iesit pe strazile Vienei pentru a cere salvarea padurilor din Romania VIDEO

La Viena s-a iesit in strada pentru padurile din Romania. Asociatia AGENT GREEN, impreuna cu mii de iubitori de natura si ecologie, au organizat un mars pe strazile Vienei si au cerut salvarea padurilor virgine din tara noastra.

Un nou caz de violenta in scolile din Romania: Doua eleve de liceu s-au luat la bataie in sala de curs pentru un baiat (VIDEO)

Un nou caz de violenta extrema in scolile din Romania! Doua eleve de la Colegiu Tehnic Motru si-au impartit pumni si picioare intr-o pauza. in imaginile filmate de unul dintre colegi se poate vedea.

Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Gheorghe Dinca a recunoscut astazi, 28 noiembrie, ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. Dupa cinci luni de minciuni, criminalul a povestit firul tragediei. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesta? Ce pedeapsa ar putea primi Dinca? Principalul suspect in cazul Caracal si-a schimbat total declaratiile in fata anchetatorilor. Gheorghe Dinca a recunoscut, la audierile .

Caz unic! in ce oras din Romania a fost desfiintata Politia Locala

Alesii locali dintr-un oras din Romania au votat in cadrul ultimei lor sedinte ca Politia locala sa fie desfiintata. in acest sens, a fost vorba despre o asa-zisa reorganizare a aparatului de specialitate al primarului, care a inclus si reorganizarea altor compartimente ce apartin de primarie. in mod surprinzator, decizia de a desfiinta Politia locala, .

PRIMA LICITATIE PROFESIONISTA DE VINURI DIN ROMANIA O poveste de milioane la doar 50 de euro

5000 de sticle de vinuri de colectie alcatuiesc prima licitatie profesionista de vinuri din Romania. Vinuri rare, adunate in loturi ce depasesc 250 de sticle, au pretul de pornire de 10-30% din pretul pietei de vinuri romanesti si internationale.

DOCUMENT Sistemul de sanatate din Romania, cel mai sarac din UE. Spaga din spitale - un fenomen substantial

Romania aloca sistemului de sanatate cei mai putini bani din Uniunea Europeana - mai putin de jumatate din media UE - atat pe cap de locuitor, cat si ca procent din Produsul Intern Brut, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea, raportul noteaza ca platile informale din sistemul de sanatate din Romania spaga din spitale) sunt substantiale, chiar daca amploarea fenomenului nu este in totalitate cunoscuta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )