Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Playtech Playtech,
Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Gheorghe Dinca a recunoscut astazi, 28 noiembrie, ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. Dupa cinci luni de minciuni, criminalul a povestit firul tragediei. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesta? Ce pedeapsa ar putea primi Dinca? Principalul suspect in cazul Caracal si-a schimbat total declaratiile in fata anchetatorilor. Gheorghe Dinca a recunoscut, la audierile . continuă pe Playtech

Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat dupa fapta teribila pe care a comis-o acesta alaturi de Dinca. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp dupa ce cazul Caracal a cuprins o tara intreaga. Risipiceanu Stefan, complicele lui Dinca, invitat la Acees Direct Complicele lui Dinca, anuntat astazi de .

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

Gheorghe Dinca a recunoscut oficial ca le-a omorat intentionat pe Luiza si pe Alexandra. Detaliile oribile marturisite de criminal dupa cinci luni de minciuni

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, si-a schimbat radical declaratiile date in fata anchetatorilor. La audierile care au avut loc in ultimele zile, Dinca a recunoscut ca le-a omorat intentionat pe Luiza si pe Alexandra.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca despre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile in inchisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat in exclusivitate la Antena 3 informatii noi in legatura cu cazul Caracal si Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca care a fost arestat preventiv dupa ce.

Barbatul suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca este arestat preventiv pentru 30 de zile Avocat: Nu recunoaste nimic. Nu exista probe care sa-l lege direct de viol

Barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor. Avocatul acestuia, Valentin Vladu, a spus ca Stefan Risipiteanu nu si-a recunoscut vinovatia in fata instantei si s-a aratat mirat ca vecinul sau l-a denuntat. De asemenea, aparatorul spune ca nu sunt probe suficiente pentru a-l incrimina pe clientul sau.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii in casa lui Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi informatii in cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dinca. Procurorii sustin ca in casa lui Gheorghe Dinca au fost gasite probe biologice impotriva lui.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.285 seconds )