Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Protestatarii din Topoloveni care il asteptau pe Dragnea, luati cu duba si dusi la Politie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protestatarii din Topoloveni care il asteptau pe Dragnea, luati cu duba si dusi la Politie

Protestatarii care s-au adunat in fata Casei de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la politie potrivit publicatiei locale stiridepitesti. ro. continuă pe Hotnews

Ce s-a intamplat cu protestatarii din Topoloveni urcati in dube: Jandarmeria vine cu explicatii

Jandarmeria Arges incearca sa explice incidentele de la Topoloveni, judetul Arges, Mai multe persoane care protestau pasnic au fost saltate si urcate cu forta in dubele Politiei, chiar in timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Jandarmeria Arges vine cu propriile explicatii dupa ce mai multi protestatari au fost dusi la Politie si nu au [] .

Protestatarii de la Topoloveni care au fost dusi cu duba la Politie vor fi sanctionati contraventional pentru participarea la o adunare publica nedeclarata si refuzul parasirii zonei

Cei zece protestatari care au fost dusi cu duba la Politie dupa ce s-au adunat la Casa de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea vor fi sanctionati contraventional pentru participarea la o adunare publica nedeclarata si refuzul parasirii zonei la solicitarea jandarmilor.

CAMERA DEPUTATILOR: Se interzice utilizarea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei

Camera Deputatilor a reexaminat, astazi, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt amplasate in locuri vizibile.

Camera Deputatilor: Se interzice folosirea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt in locuri vizibile

Camera Deputatilor a reexaminat, marti, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei.

Jandarmeria Arges explica de ce i-a saltat pe protestatarii care il asteptau pe Dragnea

Jandarmeria Arges anunta ca protestatarii de la Topoloveni vor fi sanctionati contraventional pentru participarea la o adunare publica nedeclarata si refuzul parasirii zonei la solicitarea jandarmilor, transmite corespondentul Mediafax.

Mai multi protestatari care il asteptau pe Dragnea la Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. Motivul pentru care au fost dusi la Politie

Mai multi protestatari care il asteptau, vineri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni, in judetul Arges, au fost ridicati de catre jandarmi si dusi la sediul Politiei din localitate, unde se afla si la ora difucarii acestui material.

VIDEO Stefan Mandachi, mesaj ironic pentru Dragnea: Pe 15 martie erau 0 kilometri de autostrada, in doua luni s-au dublat

Stefan Mandachi, omul de afaceri care a construit un metru de autostrada la Suceava, a postat pe Facebook un video in care trece in revista promisiunile si atacurile lui Liviu Dragnea la adresa sa. Mandachi are si un mesaj ironic pentru seful PSD.

VASILE VARGA (PNL BRAILA): Romania risca izolarea in Europa, din cauza lui Liviu Dragnea

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga sustine intr-un comunicat dat publicitatii ca priveste cu maxima ingrijorare mesajul UE cu privire la eventuala punere in aplicare a modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, in contextul scrisorii trimise de prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care precizeaza eventualele sanctiuni pe care Romania le risca daca va aplica noile prevederi legislative.

VIDEO Trupa din Barcelona care canta romaneste: Muzica voastra traditionala este inima folclorului Europei

O trupa etno din Barcelona, formata din muzicieni europeni, face furori pe scena internationala cantand romaneste, inspirata de folclorul nostru si de lautari celebri de la noi.

Care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare

Dezvaluire din ultimul an arata ca de multe ori in spatele dosarelor anticoruptie din Romania nu se aflau doar comenzi politice sau razbunari, ci si idile amoroase, gelozii, fantezii si dorinte. Joi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )