Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mai multi protestatari care il asteptau pe Dragnea la Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. Motivul pentru care au fost dusi la Politie

Adevărul Adevărul,
Mai multi protestatari care il asteptau pe Dragnea la Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. Motivul pentru care au fost dusi la Politie

Mai multi protestatari care il asteptau, vineri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni, in judetul Arges, au fost ridicati de catre jandarmi si dusi la sediul Politiei din localitate, unde se afla si la ora difucarii acestui material. continuă pe Adevărul

VIDEO Protestatarii din Topoloveni care il asteptau pe Dragnea, luati cu duba si dusi la Politie

Protestatarii care s-au adunat in fata Casei de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la politie potrivit publicatiei locale stiridepitesti. ro.

A distrus un monument istoric si a filmat totul pentru a strange mai multi urmaritori pe Instagram. Reactia fanilor a lasat-o fara cuvinte

Julia Slonska, model pe Instagram, a distrus o statuie in forma de inger cu un ciocan pentru a strange mai multi urmaritori pe reteaua sociala. Tanara a fost filmta in timp ce a spart nasul sculpturi.

Ce s-a intamplat cu protestatarii din Topoloveni urcati in dube: Jandarmeria vine cu explicatii

Jandarmeria Arges incearca sa explice incidentele de la Topoloveni, judetul Arges, Mai multe persoane care protestau pasnic au fost saltate si urcate cu forta in dubele Politiei, chiar in timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Jandarmeria Arges vine cu propriile explicatii dupa ce mai multi protestatari au fost dusi la Politie si nu au [] .

Cum vor fi sanctionati protestatarii ridicati de jandarmi, care l-au asteptat pe Dragnea la Topoloveni

Cei zece protestatari care l-au asteptat vineri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni vor fi sanctionati contraventional. Acestia au fost ridicati de catre jandarmi si tinuti aproape o ora si jumatate la sediul Politiei din localitate, pana cand Liviu Dragnea a plecat de la Primaria Topoloveni.

Jandarmii au ridicat toate persoanele care protestau la Topoloveni cu ocazia prezentei lui Liviu Dragnea la un miting electoral (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost intampinat iar de protestatari, vineri, cu ocazia vizitei la Topoloveni, in judetul Arges, unde participa la un eveniment electoral. Doar ca de aceasta data, fortele de ordine au intervenit.

Jandarmeria Arges explica de ce i-a saltat pe protestatarii care il asteptau pe Dragnea

Jandarmeria Arges anunta ca protestatarii de la Topoloveni vor fi sanctionati contraventional pentru participarea la o adunare publica nedeclarata si refuzul parasirii zonei la solicitarea jandarmilor, transmite corespondentul Mediafax.

Andrei Caramitru, reactie la actiunea pro-Dragnea de la Topoloveni: Cum grijania voastra bagati oameni in duba?

Andrei Caramitru a reactionat pe contul personal de Facebook dupa ce jandarmii au avut o atitudine pro-Dragnea si au bagat in duba mai multe persoane care au protestat pasnic la Topoloveni, unde liderul PSD a efectuat o vizita. Nemernicilor. Cum grijania voastra bagati oameni care nu au facut nimic in dube ca sa nu auda [] .

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile eroilor romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile a zeci de eroi romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile ridicate pentru eroii romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile ce au fost ridicate pentru eroii romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )