Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO. Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat ...

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca nu a refuzat nicio solicitare de folosire a elicopterelor si a avioanelor SMURD si MAI, daca conditiile meteo au fost favorabile. Nu a existat o data in care sa se solicite elicopterele si avioanele SMURD sau MAI si sa se spuna nu, daca conditiile meteo permit. Trebuie sa mentionez acest lucru de fiecare data. Nu trebuie eu sa aprob decolarea avionului. Avionul cand primeste apelul prin SMURD Bucuresti, decoleaza. Nu mi se solicita aprobarea. Sunt . continuă pe România Liberă

Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat nicio ...

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca nu a refuzat nicio solicitare de folosire a elicopterelor si a avioanelor SMURD si MAI, daca conditiile meteo au fost favorabile. Nu a existat o data in care sa se solicite elicopterele si avioanele SMURD sau MAI si sa se spuna nu, daca conditiile meteo permit. Trebuie sa mentionez acest lucru de fiecare data. Nu trebuie eu sa aprob decolarea avionului. Avionul cand primeste apelul prin SMURD Bucuresti, decoleaza. Nu mi se solicita aprobarea. Sunt .

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

Citeva concluzii dupa accidentul aviatic din Apuseni. Cum e folosit politic un esec institutional

Accidentul aviatic de luni, soldat cu doi morti, a ajuns in faza concluziilor. Un stat functional incearca sa rezolve problemele sistemice relevate de o astfel de tragedie pentru a preintimpina o alta. Ce se intimpla in Romania? Seful Executivului incearca sa-si rezolve o problema politica si cere inlocuirea sefului STS, desi raportul asumat de acelasi executiv exonereaza Serviciul de vina; oamenii politici care conduc ministerele de linie vinovate de esec primesc in continuare credit; problemele sistemice sint trecute cu vederea; sistemele tehnice continua sa fie populate cu clienti politici pina la limita nefunctionarii.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Sedinta de urgenta USL la Guvern: Ponta asteapta un raport privind functionarea institutiilor dupa accidentul aviatic din Apuseni

O sedinta de urgenta a Uniunii Social Liberale are loc, miercuri dimineata, al Guvern, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta asteapta raportul autoritatilor in urma accidentului aviatic.

Sedinta de urgenta a USL la Guvern: Ponta asteapta un raport privind functionarea institutiilor dupa accidentul aviatic din Apuseni

O sedinta de urgenta a Uniunii Social Liberale are loc, miercuri dimineata, al Guvern, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta asteapta raportul autoritatilor in urma accidentului aviatic.

VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni

Asociatia Pompierilor Voluntari Abrud, judetul Alba, a postat miercuri pe YouTube imagini video cu avionul care a aterizat fortat luni in muntii Apuseni. In imagini se poate vedea epava avionului pe timp de noapte si resturile din jurul aeronavei.

VIDEO UPDATE Medicul Radu Zamfir, despre accidentul aviatic din Apuseni: Datorita lui Adrian Iovan suntem in viata, sa nu uitam asta/ La transmiterea coordonatelor, am folosit Google Maps

Medicul Radu Zamfir, una dintre victimele tragediei aviatice produse luni la granita judetelor Cluj si Alba, a povestit ca accidentul a avut loc cand, pe parcursul trecerii muntilor, a survenit un val de ceata, avionul a pierdut un motor iar pasagerii au vazut indeaproape copacii. Dr. Zamfir a precizat ca a contactat serviciile de urgenta si a trimis coordonatele zonei in care se afla. Intrebat daca pilotul Adrian Iovan le-a spus ce se intampla cu aeronava inainte de producerea accidentului, dr. Zamfir a declarat: Nu a apucat sa ne spuna nimic, era preocupat sa tina mansa aviounului, datorita lui suntem in viata, sa nu uitam asta.

Nicolaescu, despre accidentul aviatic: S-au respectat procedurile la interventie.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca procedurile la interventia de dupa accidentul aviatic din Apuseni au fost corecte si respectate, din punctul de vedere al Ministerului Sanatatii MS). Am fost ultima veriga in lantul de interventie, am stat in asteptare, iar din momentul in care victimele au fost localizate, au fost urmate procedurile pentru astfel de urgente. Toate aceste proceduri au fost corecte, a mai spus Nicolaescu. Ministrul Sanatatii a .

Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini cutremuratoare de la accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza intr-o zona montana din apropierea localitatii Belis, judetul Cluj. Adrian Iovan, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )