Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat nicio ...

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat nicio ...

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca nu a refuzat nicio solicitare de folosire a elicopterelor si a avioanelor SMURD si MAI, daca conditiile meteo au fost favorabile. Nu a existat o data in care sa se solicite elicopterele si avioanele SMURD sau MAI si sa se spuna nu, daca conditiile meteo permit. Trebuie sa mentionez acest lucru de fiecare data. Nu trebuie eu sa aprob decolarea avionului. Avionul cand primeste apelul prin SMURD Bucuresti, decoleaza. Nu mi se solicita aprobarea. Sunt . continuă pe România Liberă

VIDEO. Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat ...

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca nu a refuzat nicio solicitare de folosire a elicopterelor si a avioanelor SMURD si MAI, daca conditiile meteo au fost favorabile. Nu a existat o data in care sa se solicite elicopterele si avioanele SMURD sau MAI si sa se spuna nu, daca conditiile meteo permit. Trebuie sa mentionez acest lucru de fiecare data. Nu trebuie eu sa aprob decolarea avionului. Avionul cand primeste apelul prin SMURD Bucuresti, decoleaza. Nu mi se solicita aprobarea. Sunt .

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Citeva concluzii dupa accidentul aviatic din Apuseni. Cum e folosit politic un esec institutional

Accidentul aviatic de luni, soldat cu doi morti, a ajuns in faza concluziilor. Un stat functional incearca sa rezolve problemele sistemice relevate de o astfel de tragedie pentru a preintimpina o alta. Ce se intimpla in Romania? Seful Executivului incearca sa-si rezolve o problema politica si cere inlocuirea sefului STS, desi raportul asumat de acelasi executiv exonereaza Serviciul de vina; oamenii politici care conduc ministerele de linie vinovate de esec primesc in continuare credit; problemele sistemice sint trecute cu vederea; sistemele tehnice continua sa fie populate cu clienti politici pina la limita nefunctionarii.

Sedinta de urgenta USL la Guvern: Ponta asteapta un raport privind functionarea institutiilor dupa accidentul aviatic din Apuseni

O sedinta de urgenta a Uniunii Social Liberale are loc, miercuri dimineata, al Guvern, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta asteapta raportul autoritatilor in urma accidentului aviatic.

Sedinta de urgenta a USL la Guvern: Ponta asteapta un raport privind functionarea institutiilor dupa accidentul aviatic din Apuseni

O sedinta de urgenta a Uniunii Social Liberale are loc, miercuri dimineata, al Guvern, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta asteapta raportul autoritatilor in urma accidentului aviatic.

Accidentul aviatic din Apuseni: Aurelia Ion, avansata la gradul de locotenent; ea va fi inmormantata cu onoruri militare

Aurelia Ion, medicul rezident care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Guvernul ar putea analiza miercuri un raport privind accidentul aviatic din judetul Cluj

Guvernul ar putea analiza in sedinta de miercuri un raport despre felul in care a actionat fiecare institutie implicata in operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic din judetul Cluj, pentru a se lua masurile care se impun. Premierul Victor Ponta l-a desemnat marti pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte in cursul zilei o informare despre felul in care s-au desfasurat operatiunile de luni seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )