Libnet.ro
UNICEF

17:01

VIDEO. Reactia imediata a organizatorilor Electric Castle dupa ce DJ-ul Tommy Cash a mixat o manea a lui Adi Minune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. Reactia imediata a organizatorilor Electric Castle dupa ce DJ-ul Tommy Cash a mixat o manea a lui Adi Minune

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zilele mele, a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestarii au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival. continuă pe Hotnews

VIDEO Manele si la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit si in curtea castelului Banffy din Botida

Maneaua Asa sunt zilele mele a lui Adi Minune s-a auzit in noaptea de vineri, 19 iulie, si la Electric Castle. Melodia a fost difuzata de DJ-ul estonian Tommy Cash. Zilele trecute, maneaua a putut fi auzita la festivalul Neversea.

Stirile ProTV: Reactia publicului dupa ce Tommy Cash a pus manele la Electric Castle. VIDEO

Explozie de distractie in a treia noapte de Electric Castle, unde s-au auzit si manele. Artistul Tommy Cash i-a surprins pe spectatori cu o melodie interpretata de Adrian Minune.

DJ-ul Tommy Cash, interzis la Electric Castle. A adus pe scena o manea a lui Adi Minune VIDEO

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zi.

VIDEO Irina Margareta Nistor a explicat la Electric Castle de ce traducea toate injuraturile cu la naiba: Lumea crede ca era o chestie de cenzura

Cand vor lua cineastii romani un Oscar, de ce traducea toate injuraturile cu la naiba, cum a lucrat cu Netflix si ce crede despre filme precum Suge-o, Ramona sunt cateva dintre intrebarile la care a raspuns Irina Margareta Nistor la Electric Castle.

Manelele au ajuns si la Electric Castle! Organizatorii au rupt definitiv colaborarea cu DJ-ul

Dupa reusita dj-ului suedez de la Neversea, manelele au trecut pragul si festivalului Electric Castle. Cu toate ca majoritatea s-au distrat, organizatorii nu au putut trece peste genul muzicii, astfel rupand definitiv colaborarea cu cel care a rupt scena cu Asa sunt zilele mele. Manele la Electric Castle! Organizatorii, nemultumiti de alegerea Dj-ului Anii 2000 .

Mesajul judecatorului Danilet pentru participantii la Electric Castle: Distractie maxima si ... sa nu ne vedem! Sunt de serviciu la arestari

Judecatorul clujean Cristian Danilet a transmis un mesaj pe Facebook tinerilor din toata tara care participa zilele acestea la Electric Castle. Magistratul a sustinut ca inca avem sunt de solutionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la Eelectric Castle, care au fost prinsi avand asupra lor substante interzise.

Stirile ProTV: Cine este Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: Miroseam un drogat de la 1 km

A 3-a noapte de distractie la festivalul Electric Castle din Cluj a fost una cel putin surprinzatoare pentru publicul venit sa vada LIVE trupe celebre precum Limp Bizkit sau Florence The Machine.

FOTO Mica plantatie de canabis la cativa kilometri de castelul unde are loc Electric Castle. Politistii au arestat un tanar

Doi clujeni de 25 si 26 de ani si-au facut o mica plantatie de canabis in comuna Dabaca din judetul Cluj, aflata la circa 16 kilometri de castelul unde are loc fesivalul Electric Castle. in urma unei perchezitii, politistii au ridicat 51 de plante de canabis cu masa verde de 28 de kilograme.

FOTO Limp Bizkit, concert tradus pentru persoanele cu deficiente de auz la Electric Castle. Premiera in Romania la castelul din Bontida

Electric Castle devine, oficial, primul festival de muzica din Romania cu show-uri accesibile persoanelor cu deficiente de auz. Limp Bizkit, CHVRCHES, dar si trupa de indie rock Gang of Youths vor avea astazi o alta vedeta pe scena alaturi de ele: Amber Galloway Gallego, cea mai cunoscuta interpreta de limbaj mimico-gestual, specializata in interpretarea concertelor.

Dragos Patraru, catre tinerii de la Electric Castle: Urasc profitul, ne distruge ca oameni. Va sfatuiesc sa intrati in politica

Dragos Patraru 41 de ani) a avut o intalnire cu o parte dintre cei veniti la festivalul Electric Castle, care se desfasoara la Castelul Banffy din Bontida, Cluj-Napoca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )