Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Repetitie generala pentru vizita Papei Francisc la Blaj. Orasul, ocupat de agenti secreti, elicoptere si politisti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Repetitie generala pentru vizita Papei Francisc la Blaj. Orasul, ocupat de agenti secreti, elicoptere si politisti

Papa Francisc isi va incheia vizita in Romania in 2 iunie, la Blaj. Vineri, 17 mai, in micul oras din Alba a avut loc o repetitie generala a organizatorilor. continuă pe Adevărul

Barometrul Academiei Romane. Doua treimi dintre romani considera ca venirea Papei Francisc e importanta pentru Romania

61% dintre persoanele care au raspuns la o cercetare realizata de INSCOP pentru un institut al Academiei Romane sustin ca vizita Papei Francisc e importanta pentru Romania.

Trenuri speciale pentru pelerini, vagoane suplimentare si trenuri nou introduse, cu ocazia vizitei Papei Francisc

CFR Calatori va asigura, cu ocazia vizitei Papei Francisc, circulatia trenurilor special comandate pentru transportul grupurilor mari de pelerini, va suplimenta cu vagoane trenurile spre /dinspre Bucuresti - 31 mai, Iasi si Miercurea Ciuc - 1 iunie si Blaj - 2 iunie si va introduce noi trenuri, pe rutele spre localitatile Miercurea Ciuc si Iasi in 1 iunie si Blaj in 2 iunie.

Vaticanul isi lanseaza echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea papei Francisc

Vaticanul si-a lansat prima sa echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea papei Francisc, iar primul ei meci, un amical impotriva formatiei AS Roma, din Serie A, va avea loc pe 26 mai, potrivit The Guardian.

Vaticanul isi lanseaza echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea Papei Francisc

Vaticanul si-a lansat prima sa echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea Papei Francisc, iar primul ei meci, un amical impotriva formatiei AS Roma, din Serie A, va avea loc pe 26 mai, potrivit The Guardian.

CFR suplimenteaza numarul trenurilor in perioada vizitei Papei Francisc

In perioada vizitei Papei in Romania, 31 mai - 2 iunie, CFR Calatori va suplimenta nuarul trenurilor si va fi folosita capacitatea maxima de transport, tehnic disponibila, anunta compania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1908 seconds )