Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Resistire, clip viral al medicilor de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Resistire, clip viral al medicilor de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti

Cateva angajate de pe sectia Pneumologie 1 a Spitalului Victor Babes din Bucuresti au transmis un mesaj pentru super eroii din linia intai a luptei impotriva pandemiei, intr-un clip video postat pe Facebook si realizat pe melodia Voi rezista. Bravo si Multumesc transmit cadrele medicale. continuă pe Adevărul

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes au coronavirus. Manager: Chiar daca ar fi sa se infecteze toti 500, noi lucram. Nu se sperie nimeni (VIDEO)

La Spitalul Victor Babes din Capitala, numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns vineri la 25. Managerul unitatii, dr. Ioan Emilian Imbri, a declarat, pentru B1 TV, ca nu este un lucru.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

inca 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, confirmate cu coronavirus. in total, 25 de infectati

Alte18cadre medicale de la Spitalul Victor Babes, spital aflat in prima linie in combaterea epidemiei, au fost depistate cu infectie cu coronavirus.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

Asistentele de la Spitalul Victor Babes, mesaj de incurajare pentru romani si pentru colegii care lupta cu coronavirusul

Intr-o lume in care noul coronavirus face mii de victime zilnic, in lume, personalul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti a transmis un mesaj de incurajarepentru romani si pentru.

CORONAVIRUS |Fratele ambasadorului Romaniei la Paris, asistent medical la Spitalul Victor Babes, este infectat cu COVID-19

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, a anuntat ca fratele sau se numara printre cadrele medicale din tara noastra infectate cu noul coronavirus. Petre Niculescu este asistent medical la Spitalul de.

Resistire Clipul viral postat de cadrele medicale din linia intai a Spitalului Victor Babes (VIDEO)

Mai multe cadre medicale din Spitalul Victor Babes din Capitala au postat pe Facebook un clip video in care multumesc colegilor lor, postarea devenind virala pe reteaua de socializare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )