Libnet.ro
UNICEF

00:07

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Adevărul Adevărul,
25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale. continuă pe Adevărul

inca 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, confirmate cu coronavirus. in total, 25 de infectati

Alte18cadre medicale de la Spitalul Victor Babes, spital aflat in prima linie in combaterea epidemiei, au fost depistate cu infectie cu coronavirus.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes au coronavirus. Manager: Chiar daca ar fi sa se infecteze toti 500, noi lucram. Nu se sperie nimeni (VIDEO)

La Spitalul Victor Babes din Capitala, numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns vineri la 25. Managerul unitatii, dr. Ioan Emilian Imbri, a declarat, pentru B1 TV, ca nu este un lucru.

Sapte cadre medicale de la spitalul Victor Babes diagnosticate cu COVID-19

Sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV2, miercuri, 1 aprilie, potrivit Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Matei Bals infectate cu noul coronavirus

Cinci cadre medicale de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Capitala au fost infectati cu nou coronavirus. Este vorba de doi medici, o asistenta si doua infiermiere, ce au intrat in contact cu pacientii infectati cu acest virus. Toti cei cinci sunt asimptomatici si sunt izolati in cadrul unitatii medicale.

CORONAVIRUS |Pacienta de la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, infectata cu COVID-19. 72 de cadre medicale, izolate

Ancheta epidemiologica la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, din Capitala, unde o pacienta a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia, in varsta de 62 de ani, facea dializa la sectia de nefrologie.

11 cadre medicale de la spitalul judetean din Sfantul Gheorghe au coronavirus

Dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, numarul cadrelor medicale cu coronavirus la Spitalul Judetean din Sf. Georghe a ajuns la 11.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Unsprezece cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe, confirmate cu coronavirus

Numarul total al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Sfantu Gheorghe confirmati cu coronavirus a ajuns, vineri, la ora 11, dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, a anuntat conducerea institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )