Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Roboti pizzeri: Un start-up a obtinut 10 milioane de euro pentru a construi roboti care fac pizza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roboti pizzeri: Un start-up a obtinut 10 milioane de euro pentru a construi roboti care fac pizza

Un start-up francez a obtinut investitii in valoare de 10 milioane de euro pentru a construi roboti care fac pizza si pentru a deschide primul restaurantul 100% autonom, dotat cu roboti pizzeri. continuă pe Hotnews

Genk, oferta de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi - presa

Ianis Hagi 20 de ani) este la mare cautare in Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia si din alte campionate de top il urmaresc pe fiul Regelui, dar ultima oferta pare cea mai tentanta pentru club.

IN 2019: CICh Navodari estimeaza venituri de peste 25 milioane euro

Combinatul de ingrasaminte Chimice CICh) Navodari Compania estimeaza venituri de peste 25 milioane euro, in 2019. Compania a investit aproape 150. 000 de euro in vehicule electrice pentru transportul angajatilor, renuntand la vehiculele pe baza de combustibil conventional, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Alegeri Istanbul Peste 10 milioane de votanti , chemati sa isi aleaga primarul, dupa ce Erdogan a obtinut anularea scrutinului din martie

Locuitorii orasului Istanbul au fost rechemati la urne duminica pentru a-si alege primarul, dupa anularea unui scrutin castigat de un opozant al presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, transmite Agerpres.

Cat ne costa pensiile speciale pentru alesii locali. Peste 172 de milioane de euro pe an, adica echivalentul a 10-12 spitale sau a vreo 400 de scoli primare

Catalin Tenita, lider al Fondului pentru Democratie, a calculat cat ne vor costa pensiile speciale pentru alesii locali, oferite de Guvern prin ordonanta de urgenta OUG). Peste 172 de milioane de euro obligatii care vor impovara bugetul an de an, sustine Tenita. Guvernul a adoptat OUG, dupa ce CCR a respins o lege identica adoptata de Parlament. Singura institutie care poate contesta o OUG la CCR e Avocatul Poporului.

Oferta de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi de la o echipa de Liga Campionilor

Tanarul international Ianis Hagi are evolutii dintre cele mai bune la Campionatul European de tineret alaturi de nationala Romaniei, iar transferul acestuia in straintate este iminent.

Ikea a investit 90 milioane euro in noul magazin Pallady

Suedezii de la Ikea au investit 90 milioane de euro si au creat 600 noi locuri de munca in cadrul noului magazin din Romania de pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitala, inaugurat astazi, potrivit unui comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei noastre.

PSA investeste 555 milioane euro intr-o fabrica din Maroc

Grupul auto francez PSA a inaugurat vineri fabrica sa de 555 milioane de euro 630 milioane de dolari) din Zona Libera Atlantic, langa capitala Marocului, Rabat, transmit Xinhua si Reuters.

A treia mare banca din Slovenia, vanduta pe 444 milioane euro

Slovenia a vandut cea de-a treia mare banca din tara, Abanka, detinuta de stat, catre al doilea mare creditor local, Nova KBM NKBM), obtinand in schimb 444 de milioane de euro 501 milioane do-lari), anunta autoritatea de privatizare de la Ljubljana, SDH.

23 de elevi din Arges au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2019. Procentul de promovare la nivel de judet, inaintea contestatiilor, este74,54%

Argesul totalizeaza 23 de medii 10 dupa afisarea rezultatealor la examenele Evaluarii Nationale. Peste 1000 de absolventi de clasa a VIII-a din Arges au obtinut insa medii mai mici de 5. Astazi, elevii nemultumiti pot depune contestatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )