Libnet.ro
UNICEF

08:15

Genk, oferta de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi - presa

Hotnews Hotnews,
 Genk, oferta de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi - presa

Ianis Hagi 20 de ani) este la mare cautare in Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia si din alte campionate de top il urmaresc pe fiul Regelui, dar ultima oferta pare cea mai tentanta pentru club. continuă pe Hotnews

Oferta de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi de la o echipa de Liga Campionilor

Tanarul international Ianis Hagi are evolutii dintre cele mai bune la Campionatul European de tineret alaturi de nationala Romaniei, iar transferul acestuia in straintate este iminent.

VIDEO Roboti pizzeri: Un start-up a obtinut 10 milioane de euro pentru a construi roboti care fac pizza

Un start-up francez a obtinut investitii in valoare de 10 milioane de euro pentru a construi roboti care fac pizza si pentru a deschide primul restaurantul 100% autonom, dotat cu roboti pizzeri.

Nemtii ne-au luat frica si anunta un plan special pentru Ianis Hagi

Germania va infrunta Romania, joi seara de la 19:00, in semifinalele Campionatului European de tineret, iar selectionerul Stefan Kuntz spune ca are un plan speciali pentru Ianis Hagi, decarul nationalei noastre.

Fermierii au la dispozitie 200 de milioane de euro pe an pentru investigatii in infrasctructura de irigatii, prin PNDR 2020

Fermierii au la dispozitie 200 de milioane de euro pe an pentru investitii in infrastructura de irigatii, prin submasura 4. din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, remis, miercuri, Agerpres.

G4Media: TelDrum si partenerii lui Dragnea jr, contract de peste 1,3 milioane de euro pentru paza unor cladiri ale CJ Tulcea

Firma de paza Europrotect Security din Alexandria a incheiat un contract acord-cadru pentru 2 ani in valoare de 6,4 milioane de lei fara TVA), adica peste 1,3 milioane de euro, pentru paza a 15 imobile ale Consiliului Judetean Tulcea, potrivit anuntului de atribuire publicat in SEAP portalul guvenamental de transparenta in achizitii publice www. e-licitatie. ro).

Ce a aparut pe site-ul UEFA despre Ianis Hagi, dupa evolutia de la Euro U21. Nici tatalui sau nu i-a venit sa creada

Prestatiile tricolorilor la Campionatul European U21 au avut ecou in presa internationala. Jurnalistii din Franta si din Marea Britanie au scris despre performantele pustilor antrenati de Mirel Radoi, iar pe contul oficial de Facebook al UEFA a fost postat un mesaj care elogiaza evolutia lui Ianis Hagi de la acest turneu. Ianis Hagi, apreciat de .

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

LEquipe, despre Ianis Hagi: Straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna

Inaintea duelului dintre Romania si Franta de la CE Under 21, cotidianul LEquipe i-a dedicat un material lui Ianis Hagi, cu titlul Hagi, mostenitorul Carpatilor. Jurnalistii din Hexagon au notat ca mijlocasul nationalei Under 21 a Romaniei straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna, unde atrage toate privirile.

Fermierii au la dispozitie 200 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura de irigatii, prin PNDR 2020. Sesiunea, deschisa pana la finele lunii august

Ministerul Agriculturii anunta ca fermierii au la dispozitie 200 de milioane de euro pe an pentru investitii in infrastructura de irigatii prin submasura 4. din cadrul Programului National de Dezvoltare.

IN 2019: CICh Navodari estimeaza venituri de peste 25 milioane euro

Combinatul de ingrasaminte Chimice CICh) Navodari Compania estimeaza venituri de peste 25 milioane euro, in 2019. Compania a investit aproape 150. 000 de euro in vehicule electrice pentru transportul angajatilor, renuntand la vehiculele pe baza de combustibil conventional, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )