Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep a aflat cu cine va juca in optimi, daca va trece de Amanda Anisimova

Iga Swiatek Polonia, 53 WTA) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep in optimi), daca principala favorita a turneului de la Roland Garros o va invinge pe Amanda Anisimova.

Cosmar la Roland Garros! Simona Halep a fost maturata, in optimi, de o pustoaica de 19 ani

Parcursul imaculat la Roland Garros al celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei a fost intrerupt brutal de IgaSwiatek, considerata un mare talent al tenisului mondial,.

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, eliminata dupa ce a avut 3-0 in setul decisiv Kenin si Kvitova, in optimi (Rezultatele zilei)

Campioana in 2016 la Roland Garros, Garbine Muguruza favorita 11) a condus cu 3-0 cu doua break-uri) in partida cu Danielle Collins SUA57 WTA) si a pierdut in cele din urma, scor 7-5, 2-6, 6-4. in optimi s-au calificat Sofia Kenin 4) si Petra Kvitova 7), in timp ce Aryna Sabalenka 8), Petra Martic 13) si Jelena Ostapenko campioana in 2017) au fost eliminate.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova (in jurul orei 14:45) - Momentul revansei

Simona Halep si Amanda Anisimova se intalnesc vineri, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul al treilea de la Roland Garros. Partida va incepe undeva in jurul orei 14:45 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2.

Simona Halep, victorie categorica pentru calificarea in optimi

Simona Halep a facut un meci perfect, vineri, in turul 3 la Roland Garros contra americancei de 19 ani Amanda Anisimova, cea in fata careia pierdea la editia precedenta in sferturi.

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )