Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2. continuă pe Antena3

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

Ce i-a transmis Amanda Anisimova Simonei Halep dupa infrangerea severa de la Roland Garros

Semifinalista anul trecut la Roland Garros, Amanda Anisimova a fost eliminata fara drept de apel la editia din 2020 0-6, 1-6) de Simona Halep. Americanca a vorbit despre infrangere si i-a transmit un mesaj jucatoarei noastre.

Simona Halep a invins-o categoric pe Amanda Anisimova la Roland Garros

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o categoric, astazi, pe tenismena americana Amanda Anisimova, in turul trei al turneului Roland Garros.

Simona Halep este ultima romanca ramasa in cursa de la Roland Garros

Simona Halep este ultima romanca ramasa in cursa de la Roland Garros, din 11 jucatoare din Romania.

Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Simona Halep 2 WTA si cap de serie numarul 1) a fost eliminata, duminica, de poloneza Iga Swiatek 54 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )