Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend 6-3, 6-1/ Halep, n control - Calificare n turul trei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend 6-3, 6-1/ Halep, n control - Calificare n turul trei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros, gratie unei victorii lejere cu americanca Taylor Townsend 72 WTA), scor 6-3, 6-1. Dupa experienta din primul set al partidei cu Alison Riske, Simona Halep a intrat extrem de concentrata in meci si s-a distantat rapid la 4-0. Deplasarea Simonei in teren a fost la cel mai inalt nivel, iar americanca nu a putut sa faca fata ritmului impus de liderul mondial. in runda urmatoare a competitiei pariziene, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic Germania, 107 WTA). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend, a treia partida de pe arena Philippe-Chatrier - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Taylor Townsend SUA, 72 WTA) vor evolua joi la Roland Garros, miza partidei fiind calificarea in runda a treia a competitiei. Confruntarea a fost programata a treia pe arena Philippe-Chatrier, urmand sa fie transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. De asemenea, Irina-Camelia Begu 40 WTA) si Ana Bogdan 66 WTA) vor lupta joi tot pentru un loc in turul trei al Grand Slam-ului de la Paris.

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe TAYLOR TOWNSEND in turul 2 la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE TEXT. Cand joaca Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE TEXT. Halep matura terenul in primul set

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend 6-3, 6-1/ Halep, n control - Calificare n turul trei

Al doilea tur de la Roland Garros i-a scos-o in cale Simonei Halep pe americanca Taylor Townsend locul 72 WTA). A doua intalnire dintre cele doua jucatoare va avea loc pe arena Philippe-Chatrier, urmand sa inceapa dupa ora 16:35. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE Text Simona Halep vs Taylor Townsend 5-1

Al doilea tur de la Roland Garros i-a scos-o in cale Simonei Halep pe americanca Taylor Townsend locul 72 WTA). A doua intalnire dintre cele doua jucatoare va avea loc pe arena Philippe-Chatrier, urmand sa inceapa dupa ora 16:35. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Alison Riske 2-6, 6-1, 6-1/ Halep, calificata n turul doi

Dupa eliminarea Jelenei Ostapenko campioana en-titre) in primul tur de la Roland Garros, competitia de la Paris parea ca urmeaza sa ramana si fara Simona Halep 1 WTA), finalista la editia de anul trecut. Liderul mondial a cedat categoric primul set al partidei cu Alison Riske 83 WTA), scor 6-2, dar a avut o revenire de mare campioana. Jucatoarea noastra a dat uitarii primul act al disputei cu americanca in varsta de 27 de ani si ne-a aratat apoi cel mai bun nivel al sau. A devenit mult mai agresiva, si-a schimbat strategia de joc si a dominat intr-o maniera entuziasmanta urmatoarele doua seturi, scor 6-1, 6-1. Dupa o ora si 34 de minute, Halep a pus capat partidei, obtinand astfel calificarea in turul al doilea la Roland Garros.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros. A revenit de la set pierdut!

Lidera mondiala si principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep a inceput slab meciul cu Alison Riske din Statele Unite si a fost aproape sa piarda setul la zero.

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Meci de cosmar pentru romanca

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )