Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Hotnews Hotnews,
 VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Simona Halep a ratat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie. WTA a premiat-o la alta categorie (VIDEO)

Simona Halep nu a castigat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie, insa Asociatia Tenisului Profesionist WTA) i-a acordat premiul pentru alta categorie. Constanteanca a reusit cea mai.

Cum se face, corect, cea mai buna salata coleslaw. La ce trebuie sa fim atenti

In randurile de mai jos va invatam cum sa faceti corect cea mai buna salata coleslaw. Aveti ingredientele necesare, precum si cateva ponturi pentru ca produsul finit sa fie unul foarte delicios. Cum sa faci, corect, cea mai delicioasa salata coleslaw. Ponturile pentru un produs final uimitor Salata Coleslaw este una dintre cele mai apreciate .

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Leo de la Strehaia primeste cea mai dura lovitura. George Pian a facut anuntul neasteptat

Leo de la Strehaia primeste cea mai dura lovitura, dupa ce George Pian a facut anuntul neasteptat. Leo de la Strehaia ar putea fi obligat sa plateasca o suma uriasa familiei Ancai, fostei sale sotii, in cazul in care se va ajunge la judecata tiganeasca. Leo de la Strehaia a primit lovitura de gratie. Ce .

Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

O vedeta cunoscuta de la noi a desfiintat-o pe Andreea Balan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumatate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure. Andreea Balan, aspru criticata de o vedeta de la Pro TV Iulia Albu a disparut un timp din prim-plan din randul .

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Tehnologia care se poate dovedi cea mai importanta arma in lupta cu incendiile

Pompierii de pe coasta de vest arunca mingi de foc speciale de la drone pentru a tine sub control un sezon neobisnuit de sever. Aceasta este cea mai noua tehnologie pentru a stopa.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu langa geam. A avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce a urmat

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are extrem de multe intrebuintari casnice. Dar pe asta sigur nu o stiai. O femeie a avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce s-a intamplat dupa ce a pus praful minune langa geam. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu langa geam Folosit de .

Record negativ de temperatura in Miercurea Ciuc. Noaptea trecuta a fost cea mai friguroasa din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura dinRomania, din acest sezon,s-a inregistrat in noaptea de marti spremiercuri in Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la -7,4 grade.

Cea mai rapida masina de serie din lume a depasit pragul de 500kmh

SSC Tuatara este bolidul care detine acum recordul pentru cea mai rapida masina de serie din lume, atingand o viteza de 508kmh.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )