Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Rugby: Uruguay, prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani (30-27 cu Fiji)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rugby: Uruguay, prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani (30-27 cu Fiji)

Selectionata Uruguayului a obtinut prima sa victorie la Cupa Mondiala de rugby dupa o pauza de 16 ani, 30-27 24-12) cu Fiji, miercuri, la Kamaishi, in Grupa D a turneului final din Japonia. continuă pe Hotnews

Prima surpriza la Cupa Mondiala de rugby

Nationala Uruguayului, o echipa pe care Romania o invingea constant in anii din urma, a debutat cu o victorie la Cupa Mondiala din Japonia.

Samoa debuteaza cu victorie la Cupa Mondiala

Echipa statului Samoa a bifat prima victorie la Cupa Mondiala de rugby in urma confruntarii cu Rusia din Grupa A.

VIDEO CM Rugby: Rusia, prima echipa eliminata dupa ce a fost invinsa de Samoa (scor 34-9)

Nationala de rugby a statului Samoa a invins Rusia cu scorul de 34-9 5-6), intr-un meci din Grupa A la turneul final din Japonia, ursii fiind practic eliminati de la Cupa Mondiala 2019.

ATP Zhuhai: Andy Murray a obtinut prima victorie in circuit dupa operatia la sold

Andy Murray, fost lider mondial, in prezent pe locul 413 in ierarhia internationala, a obtinut marti prima sa victorie la simplu dupa operatia suferita la sold in urma cu opt luni, invingandu-l pe americanul Tennys Sandgren 69 ATP), cu 6-3, 6)6-7 68), 6-1, in 16-imile turneului masculin de la Zhuhai China), dotat cu premii totale de 931. 335 dolari.

Favoritele s-au impus pe linie la Cupa Mondiala

Ziua de duminica, a doua de competitie la Cupa Mondiala de rugby din Japonia, a adus alte trei partide in care favoritele au castigat fara probleme.

VIDEO CM Rugby: Victorii pentru Italia, Irlanda si Anglia

Irlanda vs Scotia a fost derby-ul zilei la Cupa Mondiala de rugby din Japonia, avand in vedere rivalitatea istorica dintre cele doua natiuni in Six Nations. Jocul s-a desfasurat in Grupa A, la Yokohama, iar verzii, lideri mondiali in World Rugby, si-au confirmat statutul si-au impus clar, cu 27-3. Tot duminica, Italia a invins Namibia, scor 47-22 Grupa B), in timp ce Anglia a castigat in fata reprezentativei din Tonga, scor 35-3 Grupa C).

Tara Galilor invinge Georgia in Grupa D la Cupa Mondiala

Sase eseuri au reusit galezii in victoria 43-14 contra Georgiei, adversara de traditie a Romaniei in Rugby Europe Championship.

VIDEO Sevilla - Real Madrid 0-1 Real, prima victorie dupa 4 ani pe Ramon Sanchez Pizjuan

Real Madrid a invins-o cu 1-0 pe Sevilla, in etapa a cincea din LaLiga, obtinand astfel primul succes pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan dupa o pauza de patru ani.

Liga 1: FC Botosani vs Chindia Targoviste 0-3 Prima victorie in deplasare pentru damboviteni, prima infrangere acasa pentru moldoveni

Chindia Targoviste a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0 2-0), formatia FC Botosani, in etapa a X-a a Ligii I. Nou-promovata a inregistrat al doilea succes in acest sezon al Ligii I, primul in deplasare, iar formatia moldoveana, prima infrangere acasa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )