Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Rusia a demolat Arabia Saudita in meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rusia a demolat Arabia Saudita in meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Reprezentativa Rusiei a invins, joi, pe stadionul Lujniki, din Moscova, cu scorul de 5-0 2-0), selectionata Arabiei Saudite, in primul meci al Cupei Mondiale de fotbal, contand pentru grupa A. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Rusia - Arabia Saudita. Meciul de deschidere la Cupa Mondiala

Rusia si Arabia Saudita se intalnesc, joi, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Lujniki din Moscova in meciul inaugural al turnului final al Cupei Mondiale.

Asa am trait Rusia - Arabia Saudita. Meciul de deschidere la Cupa Mondiala

Rusia si Arabia Saudita s-au intalnit, joi, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Lujniki din Moscova in meciul inaugural al turnului final al Cupei Mondiale.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Rusia - Arabia Saudita, meciul de deschidere al turneului final

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia. Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal va fi gazduita de Rusia cu incepere de joi si pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Campionatul Mondial de Fotbal Rusia.

Cupa Mondiala incepe astazi; Rusia - Arabia Saudita, in meciul de deschidere

Cupa Mondiala incepe astazi, iar Rusia - Arabia Saudita, de la ora 18. 00, va fi meciul de deschidere al competitiei care se va incheia la 15 iulie.

CM 2018: ncepe balul - Rusia vs Arabia Saudita, meciul de deschidere

Mult a fost, putin a mai ramas. Campionatul Mondial de fotbal isi va deschide larg portile joi, pe Luzhniki din Moscova urmand sa aiba loc primul meci al turneului final care se va incheia pe 15 iulie tot pe aceeasi arena). Rusia tara gazda) si Arabia Saudita se vor afla in lumina reflectoarelor disputa va incepe la ora 18:00). Competitia poate fi urmarita in direct in Romania la TVR.

Rusia invinge la scor Arabia Saudita in deschiderea Cupei Mondiale

Meci cu cinci goluri, joi dupa-amiaza, pe Lujniki din Moscova, in deschiderea turneului final al Cupei Mondiale, toate marcate in poarta Arabiei Saudite. Asa am trait Rusia - Arabia Saudita.

CM 2018: Rusia a facut INSTRUCTIE cu Arabia Saudita in meciul de deschidere al Campionatului Mondial (VIDEO)

Rusia a umilit Arabia Saudita in primul meci al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, reusind o victorie cu 5-0. Gazdele s-au impus, joi, pe Stadionul Lujniki din Moscova, la o diferenta putin asteptata,.

Avancronica meciului Rusia - Arabia Saudita

Rusia si Arabia Saudita deschid, joi seara, a 21-a editie a Cupei Mondiale de fotbal pe noul si impunatorul stadion Lujniki din Moscova.

Sa inceapa show-ul: Robbie Williams si o soprana rusa canta in festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale

Robbie Wiliams si o soprana rusa vor canta in festivitata de deschidere a Cupei Mondiale. Competitia debuteaza azi cu meciul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18.

Robbie Williams si o soprana rusa canta in deschiderea Mondialului din Rusia. Programul primelor meciuri din grupa

Robbie Wiliams si o soprana rusa vor canta in festivitata de deschidere a Cupei Mondiale. Competitia debuteaza azi cu meciul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )