Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Rusia ar pregati testarea celei mai mari rachete balistice din istorie Satan-2

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rusia ar pregati testarea celei mai mari rachete balistice din istorie Satan-2

Rusia pregateste sa efectueze cel putin cinci teste, anul viitor, cu noua sa racheta balistica termonucleara intercontinentala grea, care a fost numita cea mai mare racheta din istorie, relateaza miercuri ziarul Vedomosti, scrie The Moscow Times. continuă pe Hotnews

Rusia se pregateste de razboi: cele mai mari miscari de trupe, dupa Razboiul Rece

Rusia a initiat niste operatiuni militare de amploare in Marea Norvegiei, in Atlanticul de Nord. Expertii militari sunt de parere ca miscarile de trupe sunt cele mai mari din ultimele cateva decenii. Tensiunile dintre Rusia si tarile membre NATO au crescut la un nivel foarte ridicat in ultimele zile, dupa ce Vladimir Putin a dat .

Pensii mai mari pentru acesti romani. PSD ofera bani la final de guvernare. Cine va beneficia de aceste mariri

PSD pluseaza la final de guvernare si ofera pensii mai mari pentru acesti romani. Cine va beneficia de mariri? PSD ofera pensii mai mari pentru acesti romani Desi Fondul Monetar International a avertizat guvernul Dancila ca noua lege a pensiilor si promisiunile fata de cetatenii aflati la a doua tinerete reprezinta un risc in ceea .

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

Federatia Rusa pregateste teste nucleare in lant ale uneia dintre cele mai avansate rachete intercontinentale. Ce capacitati are arma

Rusia se pregateste sa efectueze cel putin cinci teste ale rachete Satan II, cunoscuta si drept cea mai mare racheta din lume, transmite Moscow Times. Racheta Satan iI denumita si RS-28 Sarmat) a.

Experimentul RADET. Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani (analiza)

Pentru 1,2 milioane de bucuresteni, cei racordati la RADET, iarna lui 2019 se anunta a fi una plina de provocari. Vor avea apa calda si mai ales caldura, asa cum promit autoritatile? O intrebare la care raspunsul este greu de dat, avand in vedere starea critica in care se afla reteaua de termoficare si diferendul in justitie pe seama datoriilor neachitate, intre RADET si ELCEN.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL iN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, PARUITA DE REGHECAMPF! A PACATUIT iN.

Care sunt magazinele Carrefour cu cele mai mari probleme, in urma controalelor ANPC

Controlul inspectorilor Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului au scos la iveala probleme semnificative in majoritatea magazinelor Carrefour vizat, dar la unitatile de la Park Lake si Grand Arena din Bucuresti s-a propus inchiderea raioanelor de gastronomie. Valul recent de nereguli gasite la mai multi producatori deschide discutia despre despagubirile la care sunt indreptatiti consumatorii.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in apa 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in valuri 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Mii de morti si efecte dramatice asupra mediului

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 222 de oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )