Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO S-a redeschis circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

Adevărul Adevărul,
VIDEO S-a redeschis circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

Circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care strabate Muntii Parang, a fost redeschisa de astazi. continuă pe Adevărul

Papa Francisc in Romania. Autoritatile din Mures i-au dat Suveranului Pontif cea mai inalta distinctie a judetului

Papa Francisc a primit, sambata, Fibula de la Suseni, cea mai inalta distinctie a judetului Mures, dupa ce a aterizat pe Aeroportul Transilvania, din Targu Mures, in a doua zi a vizitei apostolice in Romania. Suverantul Pontif sustine Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, iar maine va fi cel mai important moment al vizitei, ceremonia de beatificare a mai multor episcopi greco-catolici.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Cand se redeschide Transalpina in 2019. Drumarii au anuntat un termen precis, menit sa-i bucure pe agentii de turism

Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care face legatura, peste Muntii Parang, intre Ardeal si Oltenia, a fost puternic de afectata de caderile de zapada de la sfarsitul primaverii.

VIDEO Cea mai mareata alianta pe care lumea a cunoscut-o vreodata. Laude reciproce intre Trump si May

Presedintele american Donald Trump a spus ca Statele Unite si Marea Britanie au cea mai mareata alianta pe care lumea a cunoscut-o vreodata, intr-o conferinta comuna de presa pe care a sustinut-o alaturi de premierul britanic Theresa May.

VIDEO Cea mai mareata alianta pe care lumea a cunoscut-o vreodata. Laude reciproce intre Trump si May, la conferinta comuna de presa

Presedintele american Donald Trump a spus ca Statele Unite si Marea Britanie au cea mai mareata alianta pe care lumea a cunoscut-o vreodata, intr-o conferinta comuna de presa pe care a sustinut-o alaturi de premierul britanic Theresa May.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 3 iunie. Instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii

Luni, 3 iunie, in cea mai mare parte a tarii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter.

Interviu cu ambasadorul Italiei, tara cu cea mai mare comunitate romaneasca din diaspora

Relatiile economice, sociale si culturale dintre Romania si Italia sunt printre cele mai stranse si importante pe care tara noastra le are cu vreun alt stat: peste 1,2 milioane de romani muncesc si lucreaza in Italia cea mai pare comunitate din.

Fecioara Maria din Sumuleu Ciuc este considerata cea mai mare statuie facatoare de minuni

Sfanta Liturghie sustinuta de Papa Francisc se desfasoara la Sumuleu Ciuc. Aici, in Sanctuarul marian, pentru prima oara dupa Al Doilea Razboi Mondial, a fost adusa statuia Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, considerata cea mai mare din lume.

Halep si-a aflat urmatoarea adversara: Simona va intalni cea mai mare surpriza de la aceasta editie de French Open

Simona Halep porneste, din nou, cu prima sansa in duelul din sferturi, la fel cum s-a intamplat si in precedentele tururi, insa, de aceasta data, misiunea ei poate fi un pic mai complicata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )