Libnet.ro
UNICEF

09:15

Interviu cu ambasadorul Italiei, tara cu cea mai mare comunitate romaneasca din diaspora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Interviu cu ambasadorul Italiei, tara cu cea mai mare comunitate romaneasca din diaspora

Relatiile economice, sociale si culturale dintre Romania si Italia sunt printre cele mai stranse si importante pe care tara noastra le are cu vreun alt stat: peste 1,2 milioane de romani muncesc si lucreaza in Italia cea mai pare comunitate din. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

Fecioara Maria din Sumuleu Ciuc este considerata cea mai mare statuie facatoare de minuni

Sfanta Liturghie sustinuta de Papa Francisc se desfasoara la Sumuleu Ciuc. Aici, in Sanctuarul marian, pentru prima oara dupa Al Doilea Razboi Mondial, a fost adusa statuia Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, considerata cea mai mare din lume.

Tecau si Rojer, la patru victorii de titlul de la French Open: Urmeaza cea mai mare provocare pentru Horia si Jules

Horia Tecau are doua titluri de Grand Slam in palmares, alaturi de partenerul sau olandez, la Wimbledon 2015 si US Open 2017, insa cei doi n-au depasit niciodata semifinalele la French Open.

Papa Francisc in Romania. Autoritatile din Mures i-au dat Suveranului Pontif cea mai inalta distinctie a judetului

Papa Francisc a primit, sambata, Fibula de la Suseni, cea mai inalta distinctie a judetului Mures, dupa ce a aterizat pe Aeroportul Transilvania, din Targu Mures, in a doua zi a vizitei apostolice in Romania. Suverantul Pontif sustine Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, iar maine va fi cel mai important moment al vizitei, ceremonia de beatificare a mai multor episcopi greco-catolici.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna mai: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. in luna mai, Halep a jucat finala la turneul de la Madrid, competitie unde a reusit si o executie superba in partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

POTRIVIT EUROSTAT, ANUL TRECUT: Tara noastra, 2,594 milioane de gospodarii cu copii

Tara noastra se afla printre statele UE cu cea mai mare proportie a gospodariilor cu copii.

Este PANICA MARE! S-a cutremurat toata tara! Cele mai AFECTATE zone de seism

Un seism cu magnitudinea 5,3 grade pe scara Richter s-a produs joi in Australia.

Business report: Harta Metrorex cu opt magistrale de metrou. Pe unde va trece si cat va costa M8 Crangasi Dristor; Fiecare roman arunca anual 130 de kilograme de mancare; Romanii primesc, de la 1 iunie, drept de libera circulatie in cea mai bogata tara d

Actiunile europene se indreapta spre cel mai puternic declin lunar din ultimii 3 ani. Actiunile europene au coborat vineri la minimul ultimelor. Leul scump al Papei. Moneda nationala se intareste pana la cel mai bun nivel al.

Ce este Sfantul Rozariu, cea mai importanta rugaciune catolica pe care o va rosti Papa Francisc in vizita sa in Romania

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marcat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Una.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )