Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

VIDEO Grav accident de circulatie langa Cluj. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost dus de urgenta la spital

Doi oameni au murit in dimineata zilei de miercuri, 4 decembrie, ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localitatii Luncani, pe directia Ludus - Campia Turzii.

BOMBA! CEA MAI IUBITA ARTISTA din Romania a aflat ca este iNSELATA cu o colega de scena! ABIA s-a aflat

Devaluiri socante in muzica populara. O celebra interpreta a povestit ca a fost inselata de sotul ei de foarte multe ori, dar nu au divortat. Mai mult decat atat, a ramas prietena chiar cu una dintre.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Indexul Starbucks. Cat costa cafeaua in Romania si unde se gaseste cea mai ieftina cafea din lume

Romania are una dintre cele mai ieftine cafele din lume, arata un raport realizat de gigantul Starbucks la nivel mondial.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. Iata cum va fi vremea in aceasta iarna. Iata prima pr.

Ger naprasnic noaptea trecuta. Locul din Romania unde s-au inregistrat -15 grade, cea mai scazuta temperatura din tara

In judetul Harghita a fost ger in noaptea de marti spre miercuri, cea mai scazuta temperatura de pana acum a acestui sezon fiind consemnata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 15,1 gr.

Cum arata si de ce a fost tiparita cea mai mica bancnota din lume. Recordul mondial este detinut de Romania

De altfel, tara noastra detine mai multe recorduri legate de bani. Printre altele, am avut, in premiera mondiala, un domnitor care si-a pierdut capul la propriu!) din cauza ca l-a pus pe bani, dar si prima bancnota de plastic din Europa.

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )