Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Scene dramatice in Australia, devastata de incendii. Zeci de mii de oameni si-au parasit casele

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scene dramatice in Australia, devastata de incendii. Zeci de mii de oameni si-au parasit casele

Zeci de mii de australieni au fost nevoiti sa-si paraseasca sambata locuintele pentru a fugi din calea incendiilor de vegetatie, agravate de conditiile meteorologice, transmite AFP. Temperaturile au depasit sambata 40 de grade Celsius, iar vanturile puternice au alimentat sute de incendii, cele mai multe scapate de sub control. Australia: Trei incendii s-au unit in unul urias, de marimea Manhattan-ului. continuă pe Hotnews

Australia, devastata de incendii de vegetatie: 12 persoane si-au pierdut viata si alte cateva sunt disparute

Devastatoarele incendii de vegetatie ce au cuprins coasta de sud-est a Australiei continua, autoritatile confirmand miercuri ca sinistrul a mai facut o victima, in timp ce inca o persoana a fost data.

VIDEO Australia: Trei incendii s-au unit in unul urias, de marimea Manhattan-ului

Trei incendii de vegetatie s-au unit si au format unul urias pe o suprafata de dimensiunea cartierului Manhattan din New York in statul australian Victoria, iar pompierii se confrunta cu ceea ce pare a fi cea mai catastrofala zi din acest sezon al dezastrelor de acest tip, potrivit cnn. com.

VIDEO Incendiile din Australia, unde orase intregi au fost evacuate: A fost decretata stare de urgenta Imagini cu dezastrul filmate dintr-o masina de pompieri

Autoritatile din statul australian New South Wales sud-est) au anuntat joi decretarea starii de urgenta timp de o saptamana in contextul inrautatirii, incepand de sambata, a conditiilor meteorologice care favorizeaza producerea incendiilor, scrie Agerpres, citand DPA. Incendii violente mistuiesc de saptamani intregi Australia, noi focare aparand aproape zilnic, iar autoritatile au cerut parasirea in masa a mai multor orase de pe coasta de sud-est, o zona extrem de populara in actualul sezon al vacantei de vara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )