Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Scene revoltatoare in orasul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit si injosit de un grup de romi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scene revoltatoare in orasul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit si injosit de un grup de romi

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate si injosit de un grup de romi in orasul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat si au intocmit dosar penal pentru lovire. continuă pe Adevărul

Scene revoltatoare in orasul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit si injosit de un grup de tigani

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate si injosit de un grup de tigani in orasul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat si au intocmit dosar penal pentru lovire.

Calafat: Baiat de 12 ani batut crunt de catre un grup de copii romi. Scene socante (VIDEO)

Scene revoltatoare in Calafat. Un copil a fost filmat in timp ce era batut cu salbaticie si umilit de un grup de romi. Se pare ca baiatul se mutase recent in oras, iar batausii au tinut sa ii arat.

Dupa 12 ani in Italia, s-a intors in Romania ca sa isi deschida propriul business: Nu am niciun regret

Nicuta Enache a plecat din Romania dupa ce a absolvit liceul. A ales Italia pentru ca acolo a vazut oportunitatea de a avea o viata mai buna. Dupa 12 ani de munca neintrerupta in Peninsula, intr-o singura saptamana s-a hotarat sa se intoarca acasa. De.

Un baiat de 12 ani, batut cu bestialitate de un grup de romi. Imaginile socante au ajuns pe internet

Un baiat de 12 ani a fost batut fara mila si injosit de un grup de romi din Calafat. Mai multe imagini cu acesta au ajuns pe internet, iar autoritatile s-au sesizat. Pe numele agresorilor s-a intocmit dosar.

CEO-ul n vrsta de 12 ani care vrea sa rezolve problemele gamerilor cu ajutorul criptomonedelor

La varsta de 12 ani, George Weiksner si tatal sau au creat un start-up care isi propune sa rezolve una din cele mai frustrante probleme ale amatorilor de jocuri video cu ajutorul criptomonedelor precum bitcoin.

Fiica lui Tom Cruise a implinit 12 ani. Iata cum arata in prezent!

Katie Holmes a sarbatorit cea de-a 12-a aniversare a lui Suri Cruise, postand o fotografie a fiicei sale pe Instagram. Este un gest destul de rar, Katie fiind foarte discreta atunci cand vine vorba despre cea mica.

Memoriile dramatice ale unei femei care a petrecut 12 ani in lagarele din Siberia: Viata noastra e pe muchia mortii prin infometare

Eufrosinia Antonovna Cersnovscaia a fost o femeie din Basarabia care si-a petrecut 12 ani din viata in lagarele din Siberia. Dupa eliberare, aceasta si-a scris memoriile in 12 jurnale insotite de 680 de imagini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )