Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Senatorii juristi au adoptat proiectul de lege prin care este eliminata incatusarea in cazul coruptiei si altor acte fara violenta/ Arestul sever, respins de Comisia Juridica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Senatorii juristi au adoptat proiectul de lege prin care este eliminata incatusarea in cazul coruptiei si altor acte fara violenta/ Arestul sever, respins de Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului a adoptat marti proiectul de lege de modificare a Codului de Procedura Penala al senatorului PSD Serban Nicolae prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta. Practic, prin aceasta modificare cei acuzati de coruptie sau trafic de influenta nu vor mai fi incatusati in momentul arestarii decat in cazul in care au fost violenti sau au incercat sa se sustraga urmaririi penale. continuă pe Hotnews

Un nou proiect legislativ privind statulul romilor: Deputatul Bogdan Diaconu lanseaza proiectul de lege prin care romii se vor numi tigani

Liderul Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a prezentat pe pagina sa Facebook proiectul de lege prin care acesta cere revenirea la denumirea oficiala de tigani a persoanelor intitulate de etnie.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice. Proiectul de lege privind Codul Fiscal a fost adoptat cu 90 de voturi pentru, 4 abtineri si 36 impotriva.

Senatorii juristi au luat act de demisia lui Horia Georgescu de la sefia ANI

Comisia Juridica din Senatul Romaniei a adoptat marti raportul prin care se ia act de demisia lui Horia Georgescu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Update 23. 13 - Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale,.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat, azi, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice, transmit surse din presa.

Senatorii juristi adopta eliminarea catuselor pentru persoanele acuzate de coruptie

Comisia Juridica a Senatului a adoptat, marti, doua amendamente, pentru modificarea Codului de Procedura Penala, prin care doar persoanele care au comis fapte violente si s-au sustras urmaririi penale ori s-au opus masurii arestului sa fie incatusate, iar persoanele arestate la domiciliu sa poata alege localitatea in care sa execute masura preventiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )