Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO Serena Williams are doua fete si e o diferenta uriasa intre ele. Cum se prezinta americanca la antrenamente

Adevărul Adevărul,
VIDEO Serena Williams are doua fete si e o diferenta uriasa intre ele. Cum se prezinta americanca la antrenamente

Serena Williams a inceput antrenamentele la US Open. Ultimul turneu de Grand Slam al anului incepe cu meciurile de pe tabloul principal pe 27 august. continuă pe Adevărul

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Doua fete 16 si 19 ani sunt cautate de pompierii din Braila dupa ce au mers la scaldat in Dunare si nu au mai iesit din apa

Doua fete in varsta de 16 si 19 ani sunt cautate de pompierii din Braila dupa ce o persoana a anuntat la 112 ca ele au intrat in Dunare si nu au mai iesit. Operatiunile de cautare cu barca au fost sistate, marti seara, urmand a fi reluate dimineata, cand reprezentantilor ISU Braila li se vor alatura scafandri de la Constanta.

Stare de ALERTA! Trupurile a doua fete sunt cautate in Dunare de scafandrii

Trupurile a doua fete, in varsta de 16 ani, respectiv 19 ani, sunt cautate in Dunare de scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila. Evenimentul a avut loc intr-o zona din municipiul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )