Libnet.ro
UNICEF

15:00

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes. continuă pe Hotnews

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

VIDEO Serena Williams are doua fete si e o diferenta uriasa intre ele. Cum se prezinta americanca la antrenamente

Serena Williams a inceput antrenamentele la US Open. Ultimul turneu de Grand Slam al anului incepe cu meciurile de pe tabloul principal pe 27 august.

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de.

Se spune ca e cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor. Aprinde o lumanare si pune-te in fata...

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor si ii este dedicata Maicii Domnului. Se rosteste in special atunci cand dorinta se refera la un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic.

Cea mai neagra zi din mandatul lui Donald Trump

Nori negri peste Casa Alba. Doua stiri dezastruoase pentru Trump au aparut aproape deodata si au transformat ziua de marti, 21 august, in cea mai neagra zi a mandatului sau.

Cum s-a desfasurat cea mai mare batalie navala din istorie, in care si-au pierdut viata 100.000 de soldati

Batalia de la Stancile Rosii, de pe Fluviul Albastrul, care a avut loc in anul 208, este considerata cea mai mare batalie navala din istorie, ca numar de combatanti. Circa 100. 000 de oameni si-au pierdut viata in aceasta batalie.

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism.

Cea mai fierbinte planeta din Universul cunoscut are o atmosfera unica

Exoplanetele, corpurile ceresti din alte sisteme solare, pot orbita foarte aproape de steaua gazda. Cea din urma poate fi mult mai fierbinte decat Soarele, iar in acest context, exoplaneta devine la fel de fierbinte ca o stea. Cea mai fierbinte planeta descoperita vreodata poate atinge temperaturi de 4. 300 grade Celsius, ceea ce o face cu [].

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )