Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Serena Williams, lacrimi si acuzatii de sexism n finala de la US Open: Mai degraba pierd, dect sa trisez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, lacrimi si acuzatii de sexism n finala de la US Open: Mai degraba pierd, dect sa trisez

Incercarea Serenei Williams de a obtine cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din cariera a fost oprita de Naomi Osaka, intr-un meci in care campioana din Compton a avut un conflict cu arbitrul partidei, Carlos Ramos. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams, lacrimi si acuzatii de sexism n finala de la US Open: Mai degraba pierd dect sa trisez

Incercarea Serenei Williams de a obtine cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din cariera a fost oprita de Naomi Osaka, intr-un meci in care campioana din Compton a avut un conflict cu arbitrul partidei, Carlos Ramos.

SERENA WILLIAMS a facut SCANDAL US Open! Si-a varsat nervii pe arbitru: ESTE revoltator

Jucatoarea Serena Williams a lansat acuzatii grave dupa finala pierduta la US Open. Ea precizat ca a fost sanctionata pe nedrept in timpul meciului de catre arbitrul de scaun si ca nu a trisat.

Serena Williams, din nou in finala de la US Open. Va juca cu Osaka, din Japonia

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost lider mondial, si japoneza Naomi Osaka vor juca finala turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa victoriile clare obtinute, joi, in semifinale, la.

Osaka a invins-o pe Serena Williams si a castigat US Open, primul sau trofeu de grand slam!

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, locul 19 WTA si cap de serie numarul 20, a castigat, sambata, turneul US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA si cap de serie numarul.

Serena Williams isi infrunta urmasa in finala US Open. Ce au declarat cele doua jucatoare inaintea marelui meci

Serena Williams a spulberat-o pe Anastasija Sevastova in semifinale la US Open, scor 6-3, 6-0 si va juca a 9-a sa finala la US Open.

Serena Williams, dupa calificarea n finala de la US Open: Este cu adevarat incredibil. n urma cu un an ma luptam pentru viata mea

Serena Williams a nascut o fetita la 1 septembrie 2017 si, dupa un an, va disputa a doua finala consecutiva de Grand Slam, la US Open. Fostul lider WTA afirma ca jocul ei nu este inca la nivelul pe care il doreste, dar este incredibil ca a putut sa revina in fazele superioare ale turneelor dupa problemele de sanatate avute.

Cutremur japonez la New York: Naomi Osaka a surclasat-o pe Serena Williams si e noua campioana de la US Open

O finala desprinsa parca din filme, in care o pustoaica de 20 de ani si-a intalnit idolul de o viata, s-a incheiat cu o mare surpriza.

VIDEO Serena, turbata: Discursul lui Williams dupa o finala exploziva pierduta la US Open. Acuze grave de discriminare

Serena Williams are doua finale de Grand Slam de cand a revenit in circuitul feminin dupa nastere, insa cea de la US Open nu doar ca nu i-a adus vreo bucurie, ci a transformat-o intr-un car de nervi.

VIDEO US Open: Serena Williams si Naomi Osaka se vor ntlni n finala de la New York

Nu a fost loc de surprize in prima semifinala de la US Open, Serena Williams cedand doar trei game-uri in meciul cu Anastasija Sevastova 6-3, 6-0). in a doua partida a sesiunii de seara de pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a invins-o pe Madison Keys favorita gazdelor si finalista la editia din 2017 a competitiei americane), scor 6-2, 6-4.

VIDEO Serena a amenintat-o cu moartea! Williams, trecut intunecat la US Open. Si controalele antidoping au scos-o din sarite

Serena Williams e o sportiva uriasa, o legend[ vie a tenisului feminin si meritele si rezultatele ei sunt incontestabile. Comportamentul ei la finala de la US Open 2018 a fost insa urat si foarte similar cu un alt episod de trista amintire.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )