Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Shanghai Masters: Rafael Nadal, in finala dupa un meci electrizant cu Marin Cilic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Shanghai Masters: Rafael Nadal, in finala dupa un meci electrizant cu Marin Cilic

Marin Cilic 5 ATP) s-a ridicat la nivelul adversarului, a luptat cu toate puterile si a reusit multe lovituri spectaculoase. Nu a fost insa suficient, Rafael Nadal fiind cel care a obtinut calificarea in finala turneului Masters de la Shanghai. Dupa un meci echilibrat de doua ore si 12 minute, Rafa s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 7-63). continuă pe Hotnews

Shanghai Masters: Rafael Nadal, in finala dupa un meci electrizant cu Marin Cilic

Marin Cilic 5 ATP) s-a ridicat la nivelul adversarului, a luptat cu toate puterile si a reusit multe lovituri spectaculoase. Nu a fost insa suficient, Rafael Nadal fiind cel care a obtinut calificarea in finala turneului Masters de la Shanghai. Dupa un meci echilibrat de doua ore si 12 minute, Rafa s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 7-63).

VIDEO Shanghai Masters: Rafael Nadal continua seria victoriilor (6-4, 6-7(4), 6-3 cu Grigor Dimitrov) - Ibericul s-a calificat in semifinale

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut a doua victorie in doua saptamani in fata bulgarului Grigor Dimitrov 9 ATP), scor 6-4, 6-74), 6-3, in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai. Dimitrov nu a gasit nici de aceasta data solutii pentru a-l invinge pe Nadal, care a ajuns la al 15-lea succes consecutiv in circuitul ATP. Rafa a avut nevoie de doua ore si 35 de minute pentru a bifa a treia victorie din tot atatea partide disputate in acest an in compania jucatorului din Bulgaria.

Shanghai Masters: Rafael Nadal, victorie usoara cu Fabio Fognini

Rafael Nadal 1 ATP) s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai, dupa ce l-a invins in doua seturi pe italianul Fabio Fognini 28 ATP), scor 6-3, 6-1, dupa o ora si trei minute de joc.

Shanghai Masters: Rafael Nadal continua seria victoriilor (6-4, 6-7(4), 6-3 cu Grigor Dimitrov) - Ibericul s-a calificat in semifinale

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut a doua victorie in doua saptamani in fata bulgarului Grigor Dimitrov 9 ATP), scor 6-4, 6-74), 6-3, in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai. Dimitrov nu a gasit nici de aceasta data solutii pentru a-l invinge pe Nadal, care a ajuns la al 15-lea succes consecutiv in circuitul ATP.

Shanghai Masters: Rafael Nadal, victorie in doar 55 de minute - Ibericul, en fanfare in optimi

Rafael Nadal cap de serie numarul unu si lider al ierarhiei ATP) s-a calificat, miercuri, in optimile Masters-ului de la Shanghai, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-2, 6-1, pe Jared Donaldson 56 ATP - SUA).

VIDEO Shanghai Masters: Bucuria fanilor - Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in finala competitiei

Impatimitii tenisului si nu numai) vor avea parte de inca un episod de gala al 38-lea) din marea confruntare Roger Federer vs Rafael Nadal, cei doi titani urmand sa se dueleze in finala Masters-ului de la Shanghai. Elvetianul s-a calificat in ultimul act al turneului asiatic dupa o victorie muncita in fata lui Juan Martin del Potro, scor 3-6, 6-3, 6-3.

VIDEO Shanghai Masters: Sarbatoarea sportului - Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in finala competitiei

Impatimitii tenisului si nu numai) vor avea parte de inca un episod de gala al 38-lea) din marea confruntare Roger Federer vs Rafael Nadal, cei doi titani urmand sa se dueleze in finala Masters-ului de la Shanghai. Elvetianul s-a calificat in ultimul act al turneului asiatic dupa o victorie muncita in fata lui Juan Martin del Potro, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Shanghai Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai, dupa ce au invins, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-6, cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Shanghai Masters: Tecau si Rojer, in semifinalele probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de 1. 000 de puncte de la Shanghai.

Sharapova la prima finala dupa revenirea in tenis

Jucatoarea Maria Sharapova s-a calificat, sambata, in prima finala in circuitul WTA de la revenirea in tenis dupa suspendarea pentru dopaj.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )