Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Simona Halep si Banca Transilvania marcheaza Ziua Nationala cu un clip international emotionant

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep si Banca Transilvania marcheaza Ziua Nationala cu un clip international emotionant

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat un clip international cu Simona Halep, cel mai cunoscut sportiv roman la aceasta ora, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei cu un mesaj puternic si emotionant pentru romanii din afara. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA: Elina Svitolina, lovitura lunii octombrie - Executia a fost reusita in meciul cu Simona Halep de la Shenzhen

O executie reusita de Elina Svitolina in meciul cu Simona Halep din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor Shenzhen) a fost desemnata de WTA cea mai frumoasa lovitura a lunii octombrie. in setul secund, la scorul de 3-2 si 15-40, ucraineanca a inventat un slice de forenhand care a lasat-o fara reactie pe Halep.

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul .

VIDEO Sute de militari buzoieni, la repetitia pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier pe Calea Eroilor din Buzau a fost restrictionat pana la orele pranzului. Aici a avut loc repetitia generala a militarilor buzoieni care vor participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris. Lux si opulenta pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep si logodnicul ei, Toni Iuruc, au plecat in lume, dupa experienta din China, unde a avut loc Turneul Campioanelor. Drumurile i-au adus la Paris. Cat au platit cei doi pe o noapte de cazare? Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris? Simona Halep si Toni .

Simona Halep a uimit din nou! A ales o rochie neagra, eleganta, dar incaltamintea a atras toate privirile

Simona Halep a uimit din nou cu tinuta pe care a ales sa o poarte la un eveniment la care a participat recent. Campioana de la Wimbledon s-a imbracat cu o rochie neagra, eleganta si a purtat un ceas primit cadou de la sponsorul ei, dar incaltamintea sportivei a atras toate privirile. Simona Halep, in .

Militarii Romaniei din teatrele de operatii, mesaje emotionante pentru romanii de pretutindeni: Ziua Nationala sa aprinda in inimile tuturor mandria de a fi roman Nici partenerii nu ne-au uitat (VIDEO)

Romanii de pretutindeni aniverseaza, duminica, Ziua Nationala, cand se implinesc 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Acest prilej a scos in lumina o serie.

Decizie finala! Ce anunt a facut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep a uimit cu decizia sa recenta vizavi de colaborarea cu Daniel Dobre. Iata ce a ales cunoscuta spotiva sa faca, dupa controversele nenumarate de care a avut parte alaturi de antrenor! Simona Halep, anunt despre colaborarea cu Daniel Dobre E anul schimbarilor pentru Simo! Sportiva, in varsta de 28 de ani, a anuntat .

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Simona Halep a anuntat finalul colaborarii cu Daniel Dobre

Colaborarea dintre Simona Halep si Daniel Dobre a luat sfarsit, dupa cum a anuntat fostul lider mondial pe contul personal de Facebook. Alaturi de Dobre, Simona a cucerit titlul de la Wimbledon de anul acesta, al doilea Grand Slam din cariera.

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )